24 Martie – Bătrânul pantofar (3)

0
55

“Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărăde-legile noastre. Pedeapsa, care ne dă pacea, a căzut peste El, și prin rănile Lui suntem tămăduiți.” Isaia 53.5-

Ana vorbi cu mama ei, care acum se simțea mai bine, despre bătrânul pantofar, și astfel a putut să-l însoțeas­că la ora de vestire a Evangheliei. Pe drum, pantofarul a povestit Anei că mama lui l-a învățat în copilărie multe versete din Biblie. După ce au trecut anii, versetele au fost uitate.

În sala unde se vestea Evanghelia, bătrânul pantofar asculta cu atenție. La înapoiere a spus Anei că și-a adus aminte de un verset învățat în copilărie. El suna așa: “Ia­tă că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii.”

În duminica următoare, Ana îl vizită din nou pe panto­far. Acesta stătea la fereastră și citea din Biblie. Nespus de fericit, bătrânul zise:

– Am citit în Biblie toată noaptea.

Și cu degetele lui groase arăta Anei versetul de azi, spunând: “Toate păcatele mele au fost iertate de Mân­tuitorul. Ce nebun am fost crezând că pot trăi fără ier­tarea Lui.”

Cititorule, bătrânul pantofar a fost condus la pacea pe care o poate da numai Mântuitorul! Gândurile lui Isus sunt gânduri de pace și pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.