24 Martie

0
47

” Deci daca ati înviat împreuna cu Hristos, sa umblati dupa lucrurile de sus, unde Hristos sade la dreapta lui Dumnezeu. ” (Coloseni 3:1)

În timp ce se juca, o fetita a cazut si s-a zgâriat sub ochiul stâng. Îngrijorat de ceea ce i se întâmplase, tatal sau a dus-o imediat la medic.Desi taietura nu era prea adânca, pentru ca era pe fata si într-o zona vizibila, trebuia sa fie tratata corect. De aceea doctorul a hotarât sa-i aplice câteva copci, fara însa sa-i faca anestezie.

Pentru a o linisti, medicul i-a explicat fetitei ca desi va avea dureri, trebuie sa stea foarte linistita. În acele momente însa fetita i-a raspuns va fi foarte cuminte si nu va spune nimic, indiferent cât de mare i-ar fi durerea, numai daca tatal sau o va lua în brate.

Fara sa mai astepte vreun alt cuvânt, tatal si-a luat fetita în brate, iar doctorul a terminat întreaga interventie fara ca aceasta sa se miste sau sa scoata vreun cuvânt.

Tatal n-a putut sa îndeparteze durerea cauzata de interventia doctorului, dar daca n-ar fi fost acolo, reactia fetitei ar fi fost cu totul diferita.

Nici Tatal nostru cel Ceresc, nu ne lasa niciodata singuri. Dar ce înseamna prezenta lui pentru tine? Esti motivat de acest fapt sa te comporti într-un mod diferit?

Rugaciune: Dumnezeul Dragostei; fa ca si viata mea, sa fie diferita din cauza prezentei Tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.