24 Mai

1
46

“Totusi în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.” Romani 8: 37

În calitate de crestin, estegresit sa îmi doresc succesul? Este nepotrivit sa fiu competitiv si sa ajung cel dintîi, sau cel mai bun ?

Cu siguranta ca nu!! Chiar daca esti crestin, Dumnezeu te poate duce spre succes si îti poate valorifica pasiunile folosind natura ta competitiva spre gloria Lui.

Versetul din aceasta zi spune: “Totusi în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.” Dumnezeul nostruvrea sa traim o viata abundenta, mergînd din biruinta în biruinta.

În cursa aceasta numita “viata”, noi trebuie sa traim pentru cîstig. Însusi Apostolul Pavel spune celor din Corint: “.Alergati dar în asa fel ca sa capatati premiul.” Nu încercati doar sa terminati cursa, ci cîstigti-o!

Sînt multi adversari care încearca din rasputeri sa îi opreasca pe cei credinciosisa cîstige. Diavolul este de fapt cel mai mare dintre acestia. Biblia îl numeste “acuzatorul”,  cel care lupta sadescurajeze, saînsele si sa puna la îndoiala marturia si slujirea noastra.

În aceasta ziîti spun sa nu te mai preocupi de actiunile celui rau si nu-l mai lasa sa te distraga de la victoria spre care te îndrepti prin puterea Domnului Isus Hristos. Nu te multumi cu o atitudine defensiva, ci mai degraba ataca si alearga spre victorie!

DACA ÎL CUNOSTI PE DUMNEZEU, EL ÎTI VA CONDUCE PASII SPRE SUCCES, VA TRANSFORMA PASIUNILE TALE ÎN VICTORII SI NATURA TA COMPETITIVA ÎN MOTIVE DE LAUDA LA ADRESA LUI.

1 COMENTARIU

  1. AMIN! Frumos este sa laudam pe Domnul! Cu Dumnezeu vom face mari ispr?vi; El va zdrobi pe vr?jma?ii no?tri.(Ps.108). Si pe noi sa ne ajute sa luam numai 10 la rabdare, bunatate, credinciosie, facerea de bine,pricepere, intelepciune, incurajare, dragoste… Cu El se poate!!!! fara El nu putem face nimic. El si cu mine suntem majoritatea !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.