23 Mai

1
13

“El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, împreuna cu El, toate lucrurile?” Romani 8: 32

La ce te gîndesti atunci cînd auzi cuvîntul libertate? Se poate ca atunci cînd auzi acest cuvînt sa îti aduci aminte de ziua de 4 Iulie (ziua Americii), sau sa te gîndesti la soldatii aflati în lupta, saula steagul american. Sau, se poate sa te numeri printre aceia care se gîndesc la posibilitatea de a-ti exercita libertatea cedintei.

Exista însa o libertate mult mai importanta decît libertatea nationala. Aceasta este libertatea mintii si a inimii tale, care a fost cumparata si platitaprin sîngele Domnului Isus Hristos. El a platit cel mai mare pret pentru a-ti oferi aceasta libertate si si-a varsat sîngele Sau pentru ca tu sa te poti bucura de aceasta binecuvîntare.

Gîndeste-te pentru cîteva momente la acest maret adevar: Dumnezeu care nu si-a crutat propriul fiu pentru a-ti aduce libertatea, nu ti-ar da oare si toate lucrurile împreuna cu El?

Versetul de astazi ne spune foarte clar: “El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, împreuna cu El, toate lucrurile?”

În aceasta zi as dori sa te asigur ca poti fi eliberat de orice viciu si de orice pacat, experimentînd adevarata libertate, bucurie, victorie si pace. Tot ceea ce trebuie sa faci este însasa-L accepti pe Domul Isus ca Mîntuitor si Domn al vietii tale.

DACA NU AI FACUTACEST LUCRU PÎNA ACUM, ROAGA-L PE DUMNEZEU SA-TIIERTE TOATE PACATELE TALE!

1 COMENTARIU

  1. Domnul Iisus face toate lucrurile noi. Asa cum copacii sunt imbracati mereu si mereu primavara si noi avem parte de haine noi ale sufletlui in fiecare zi; innoieste mintea, schimba inima o curata si o face noua noutza!!! Schimba circumstantele vietii si aduce mereu noi provocari :D, innoieste puterile si inmirezmeaza viata. Toate noi, numai in Imparatia Dragostei Fiului Sau. Gratie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.