24 Iunie

0
39

“Încrede-te în Domnul din toata inima ta, si nu te bizui pe întelepciunea ta! Recunoaste-L în toate caile tale, si El îti va netezi cararile.” Proverbe 3: 5-6

Fiindca Dumnezeu priveste la ceea ce este în inima omului, viata crestina trebuie sa fie determinata nu de circumstantele exterioare ci de ceea ce este în adîncul fiintei umane.  Acest lucru înseamna ca ar trebui sa ne traim viata, asa cum sîntem în interior”¦

Versetele biblice de astazi contin o mare promisiune dupa care putem sa ne calauzim în viata. Aceasta promisiune ne arata ca Dumnezeu are un plan pentru noi si ca atunci cînd ne încredem în El si îl recunoastem în toate caile vietii, El ne va netezi drumul pe care umblam, oferindu-ne tot ce are mai bun.

Cum poti sa raspunzi acestei oferte minunate a lui Dumnezeu? Punîndu-ti credinta în El. Atunci cînd te încrezi în Dumnezeu, ai ochii atintiti spre El în orice împrejurare a vietii încredintat ca poti conta pe ceea ce El îti oferă, deplin convins ca încrederea ta nu va fi nicicînd înselata. În momentul în care îl primim pe Isus Hristos ca Mîntuitor personal înfaptuim de fapt un act de credinta. Însa, acesta este numai începutul.

De ce? Pentru ca încrederea nu este doar un act, ci si o atitudine. Încrederea este o activitate pe care o traim zi de zi. Este deci si un proces. Acest proces înseamna sa stii ca Dumnezeu este cu tine oriunde si ca lucreaza la inima ta mereu, asa cum arata si Cuvîntul lui Dumnezeu din2 Cronici 16: 9: care spune ca “Domnul Îsi întinde privirile peste tot pamîntul, ca sa sprijineasca pe aceia a caror inima este întreaga a Lui.”

Atunci cînd îti pui încrederea în Dumnezeu începi o aventura minunata. Si numai atunci cînd îti încredintezi viata în mîna Lui vei începe sa vezi ce lucruri minunate a pregatit El pentru tine.

ÎNCREDEREA ÎN DUMNEZEU NU ESTE DOAR UN ACT, CI SI O ATITUDINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.