24 Iunie

2
37

” “¦Sa iubesti pe Domnul, Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu tot cugetul tau, si cu toata puterea ta”; iata porunca dintîi . Marcu 12:30

Referindu-se la porunca din decalog prin care Israelului i s-a interzis sa faca vreo imagine sau vreo înfatisare a lui Dumnezeu, Walter Harrelson a spus :” Israele sa nu-ti faci nici o înfatisare a lui Iahveh; dar sa fii o imagine a lui Yahveh, pentru toate celelalte neamuri!

Aceasta a foat cea mai înalta chemare a lui Dumnezeu pentru poporul Israel. Mai mult decat sa nu-si faca alti dumnezei, ei au fost chemati sa traiasca în asa fel încat Dumnezeu sa poata locui în mijlocul lor, iar toate celelalte natiuni sa ajunga sa-L cunoasca pe Domnul prin viata si slujirea lor.
Nici noi nu trebuie sa ne facem vreo înfatisare a lui Dumnezeu, ci trebuie sa fim imaginea lui Dumnezeu. Pentru aceasta trebuie sa avem aceeasi gîndire ca a Domnului Isus si sa traim ca si El în toate împrejurarile vietii.

Pot sa-L vada pe Hristos cei ce-ti vor urmari astazi slujirea si viata?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; te rog sa ma ajuti ca în gîndire si în faptele pe care le împlinesc sa fiu asemenea Fiului Tau, ca sa pot exprima astfel sfintenia Ta. Amin.

2 COMENTARII

  1. Tot ce vrea Dumnezeu de la noi este ca atunci cand declaram ca suntem crestini ,sa si vada acest lucru,si El ne v-a umple de iubire ca sa slujim cu dragoste,si adevar,fara de care il mintzim ,caci Dumnezeu este dragoste,si atunci se v-a vedea ca Hristos este in noi,si El ne v-a desavarsi in dragoste si adevar,Doamne ajuta-ne sa traim in iubire,adica in Isus Hristos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.