24 Iunie

0
47

” Cu privire la voi, avem încredere în Domnul ca faceti si veti facece va poruncim. Domnul sa va îndrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos! În numele Domnului nostru Isus Hristos, va poruncimfratilor sa va departati de orice frate, care traieste în neorânduiala, si nu dupa învataturile, pe care le-ati primit de la noi.” 2 Tesaloniceni 3:4-6

Într-o veche povestire se spune ca trei prieteni care nu stiau sa înoate, au plecat într-o zi la plimbare cu o barca pe un lac foarte adânc.

Când se aflau la mijlocul lacului, unul dintre ei a scos o masina de gaurit si-a început sa faca o gaura în fundul barcii. “Ce faci omule; l-au întrebat imediat ceilalti doi colegi?

Ce va intereseaza pe voi; le-a raspuns cel ce trudea de zor pentru a-si termina treaba? Eu fac aceasta gaura sub scaunul meu!

Opreste-te imediat; i-au strigat prietenii; pentru ca toti suntem în aceeasi barca!

Nici noi nu putem fi indiferenti laceeace ce se întâmpla în jurul nostru, pentru ca toti suntem în aceeasi barca! Aceasta barca este pamântul pe care Dumnezeu ne-a asezat, pentru ca sa ne petrecem viata în mijlocul acestei lumi.

Nu putem sa ne ascundem în pustie si sa fim indiferenti spunând ca nu ne pasa de ceea ce se întâmpla, pentru ca urmarile pacatului ne vor afecta în aceeasi masura.

Ce crezi ca ar trebui sa faci astazi, pentru ca lumea din jurul tau sa nu mai fie la fel, iar cei aflati în pragul mortii vesnice sa fie opriti înainte de a fi prea târziu?

La fel ca pe Ilie, Dumnezeu ne-a chemat sa traim si sa lucram în asa fel încât sa avem un impact pozitiv, contribuind cu ceva in astfel calumea sa fie mai buna.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa condamn pacatul si sa traiesc având o buna marturie, pentru ca si lumea din jurul meu, sa fie mai buna. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.