24 Februarie – ÎN PREZENTA LUI DUMNEZEU

0
43

“Voi merge Eu însumi cu tine si îti voi da odihna” (Exod 33:14)

Daca nu petreci timp în prezenta lui Dumnezeu, vei avea mereu în tine un sentiment de nesiguranta. Exista anumiti oameni de la care extragem sentimente de siguranta prin faptul ca stam în preajma lor; prezenta lor si raportarea lor la viata ne fac sa ne simtim mai bine.

Tot astfel, când ai nevoie sa fii ridicat si întarit, trebuie sa petreci timp cu Dumnezeu. A fi în prezenta Lui este ca si cum te-ai afla într-o încapere plina de parfum; când pleci, iei cu tine aroma lui. Moise a petrecut o buna bucata de vreme cu Dumnezeu. El a stiut ca fara prezenta lui Dumnezeu nu valora nici doi bani. îti poti imagina cum e sa fii responsabil cu grija zilnica a doua milioane de oameni, scotându-i dintr-o tara si ducându-i într-o alta ““ pe jos?

E uluitor. Si ca si cum lucrul acesta nu era suficient de greu, evreii si-au petrecut o mare parte din timp plângându-se de viata pe care o duc si gasind neajunsuri la Moise. Când lucrurile mergeau rau, el era tinta lor preferata. Era situatia ideala în care îti puteai pierde mintile. Dar Dumnezeu i-a spus lui Moise: “Voi merge Eu însumi cu tine si îti voi da odihna”.

Dumnezeu îti poate da odihna în necaz si pace în mijlocul conflictului. Asta include un loc dificil de munca sau o familie în continua fierbere. Prezenta lui Dumnezeu te poate ajuta sa dai dovada de dragoste în fata tratamentului gresit si de rabdare în vremuri de stres. Te poate ajuta sa aduci o schimbare pozitiva fara prea multe cuvinte si sa ajungi sa te simti bine referitor la modul în care gestionezi lucrurile. Asa ca petrece timp în prezenta lui Dumnezeu astazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.