24 August

1
40

” Cand se îngana ziua cu noaptea, Isus a venit la ei umbland pe mare. Cand L-au vazut ucenicii umbland pe mare, s-au spaimantat, si au zis: “Este o naluca!” Si de frica au tipat.” Matei 14:25-26

În timpul celui de al II-lea Razboi Mondial, comandantul unei unitati militare s-a dovedit a fi deosebit de inspirat în tacticile de lupta pe care le-a adoptat. Întelepciunea dovedita prin deciziile exprimate si modul cum a stiut sa rezolve situatii considerate imposibile, i-a facut pe toti cei din unitatea militara pe care el o conducea sa-l asculte neconditionat.

Într-o zi însa cand generalul a venit în inspectie, ca sa testeze atasamentul soldatilor fata de comandantul lor, acesta a întrebat pe unul dintre ei: ” Soldat; crezi ca ofiterul ce conduce unitatea voastra, ar putea sa mearga pe ape? Fara a sta mult pe ganduri, dupa ce i-a auzit întrebarea, soldatul a raspuns: ” Domnule general; daca i s-ar cere colonelului sa mearga pe ape, cu siguranta ca acesta va gasi imediat o solutie si în 24 de ore ne-ar instrui si pe noi, ca sa-l putem urma!”

Desi acest raspuns este plin de entuziasm, este demn de mentionat numai ca o gluma buna, pentru ca nici un om nu poate sa umble pe ape.

Versetele biblice de astazi ne arata însa ca ceea ceeste cu neputinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu. Chiar în cele mai dificile situatii, Domnul Isus poate trece dincolo de legile naturii si sa mearga pe ape. Iar la cuvantul Sau pot merge pe ape si acei carora El le porunceste!

Daca în aceasta zi simti ca te afunzi în valurile vietii, priveste dincolo de situatiile cu care te confrunti la Cel ce este gata sa te ridice ca sa poti merge cu El pe ape!

Rugaciune: Doamne Isuse; rosteste astazi un cuvant si pentru valurile si furtunile din viata mea, pentru ca sa-mi gasesc linistea si odihna în Tine, biruind orice încercare. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Doamne Isuse,du-ne Tu la ape de odihna,si ajuta-ne sa ne incredem in Bratul Tau cel sfant,si sa ascultam mai mult de Tine ,si pe toti cei care te iubim si te ascultam bunul nostru Dumnezeu,ne-ai promis ca vom intra in odihna TA,…iti multumim frumos,..Evrei4:1-11.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.