23 Septembrie

0
47

” Atunci Împaratul va zice celor de la dreapta Lui: “veniti binecuvîntatiiTatalui Meu de mosteniti Împaratia, care v-a fost pregatita de laîntemeierea lumii. Caci am fost flamînd, si Mi-ati dat de mîncat; Mi-a fostsete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit; am fost gol,  si M-ati îmbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost întemnita, si ati venit pe la Mine.” Matei 25:34-36

Billy Graham, a povestit o experienta pe care a trait-o fiul sau Franklin,  în timp ce vizita o tabara de refugiati din Orientul Mijlociu.

În timpul razboiului din Kuweit, multi bastinasi s-au refugiat în desert.  Pentru a ajunge în tabara de refugiati, acestia au trebuit sa mearga pe josmai multe zile, înfruntînd furtunile de nisip si caldura pustiei.

În mijlocul acelor refugiati care tocmai au ajuns în tabara, Franklin aobservat o femeie ce purta în brate un nou nascut, iar lînga ea mai aveaalti trei copii. Aceasta era epuizata si abia îsi mai putea trage suflareadin cauza deshidratarii. Cînd Franklin a început o conversatie cu ea, femeiai-a povestit ca a nascut cu numai trei zile înainte ca ea si familia ei safie evacuata. Din cauza acestui fapt, situatia ei era atît de tragica, iarnoul nascut pe care îl purta în brate, pentru ca nu a avut conditii pentrua-i face baie, era murdar si avea un miros insuportabil.

Impresionat de situatia grea a acestei mame, Franklin a ajutat-o culucrurile de care avea nevoie. A condus-o apoi la un spital de campanie,  unde i s-a oferit îngrijire medicala.

Desi înca nu putea sa creada ca toate acele cadouri îi apartin, acea mamai-a multumit lui Franklin pentru toate darurile primite. În timpulconversatiei care a urmat, aceasta i-a marturisit ca în adolescenta l-acunoscut pe Domnul Isus, dar împrejurarile vietii au indepartat-o de Dumnezeu.

Din cauza problemelor si-a încercarilor prin care a trecut, a ajuns într-ostare de necredinta si împietrire din care nu mai putea iesi. De aceea arenuntat la Dumnezeu. Cînd în cele mai grele momente ale vietii, a primitînsa toate aceste daruri de la cineva pe care nu-l mai întîlnise, a întelesca Dumnezeu înca o mai iubeste si flacara dragostei pentru Dumnezeu s-areaprins în inima ei.

Dupa ce Franklin i-a împartasit Evanghelia si s-a rugat pentru ea caDumnezeu sa o ierte, acea mama a redescoperit partasia cu Dumnezeu. Dupaacele momente emotionante, la încheierea discutiei pe care a avut-o cuFranklin, aceasta i-a spus:” a meritat sa pierd toate lucrurile pe carele-am strîns în KuWeit si sa fiu evacuata în aceasta tabara de refugiati,  pentru ca aici l-am redescoperit pe Dumnezeu!”

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa descopar lucrurile care ma robesc sida-mi putere sa renunt la tot ceea ce ma împiedica, ca sa pot ajunge maiaproape de Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.