23 Octombrie

0
44

” ..noi nu cadem de oboseala. Ci chiar daca omul nostru de afara se trece, totusi omul nostru din launtru se înnoieste din zi în zi. Caci încercarile noastre usoare de o clipa lucreaza pentru noi tot mai mult o greutate vesnica de slava.” 2 Cor. 4:16-17

Ati gustat vreodata o felie de lamâie? Ce gust a avut? Acru; nu-i asa? Dar sa va pun o alta întrebare: ati baut vreodata limonada? V-a placut? O, da! îmi veti raspunde.

Daca ar fi sa alegeti ce ati prefera: lamâia sau limonada? Cu siguranta ca îmi veti spune limonada!

Dar de ce limonada este mai buna decât lamâia? Desi contine aceeasi esenta, limonada este mult mai buna pentru ca la zeama de lamâie s-a adaugat apa si zahar. Ingredientele care au fost adaugate au schimbat gustul acru de lamâie, într-un gust placut de limonada.

De multe ori viata ne poate fi ca o lamâie. Sunt situatii în care întâlnim greutati si necazuri care produc un gust acru ca de lamâie. Sfânta Scriptura ne spune însa ca Dumnezeu doreste ca viata noastra sa aiba un alt gust. Domnul Isus a venit ca oile Sale sa aiba o viata abundenta, plina de aroma si farmec, calimonada.

Putem avea parte de acesta binecuvântare, numai atunci când Il lasam pe Dumnezeu sa adauge la ceea ce ni se întâmpla, dulceata prezentei Sale si apa curata a Cuvântului Sau. Cheama-L în aceasta zi pe Hristos în inima ta si viata ta va avea un alt gust!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule;Iti multumesc pentru abundenta binecuvântarilor pe care le primesc în partasia cu Tine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.