22 Octombrie

0
40

” Si dragostea nu sta în faptul ca noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul caEl ne-a iubit pe noi, si a trimis pe Fiul Sau ca jertfa de ispasirepentru pacatele noastre.” I Ioan 4:10

Într-una dintre zilele din ultimii ani de viata, marele compozitor JohannesBrahms, a ajuns la un moment în care s-a blocat, fara a mai avea puterepentru a-si mai continua lucrarea. Începuse mai multe piese muzicale;sonate, opere,operete, dar atunci când încerca sa le termine, nu mai aveaputerea de a se concentra.

Dupa ce mai multe zile a încercat fara vreo reusita, Brahms, si-a zis ca aajuns destul de înaintat în vârsta si trebuie sa spuna destul. A compusdestule piese de care lumea se poate bucura, de aceie noile piese începute,  pot sa ramâna si neterminate!

Dupa ce a luat însa aceasta decizie, si si-a limpezit mintea, Brahms aredobândit toate abilitatile si a continuat sa compuna fara nici un fel dedificultate.

Cred ca si multi dintre noi suntem blocati în anxietate. Aceasta este cauzapentru care reusim atât de putin.

Pentru a trai o reînviorare spirituala si-o revigorare a lucrarii pe care oîmplinim, trebuie sa ne relaxam putin, pentru ca apoi, luând toate lucrurilede acolo unde am ramas, cu mai multa luciditate si dedicare,  vom ajunge safim siguri de reusita.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa las la picioarele Tale, toateîngrijorarile care ma împovareaza, pentru ca sa pot gasi o pace si-o linistedeplina în Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.