23 Noiembrie -NUMAI HARUL

0
49

“Să vă facă să vă întăriți în putere” (Efeseni 3:16)

Lois, secretara Dr. Robert Shuller s-a luptat cu cancerul timp de cincisprezece ani și în toți acești ani, ea L-a slujit pe Dumnezeu cu credincioșie.

Schuller scrie: “Nu cred că am întâlnit o persoană mai curajoasă, în unele zile era atât de bolnavă “¦ numai să coboare din pat îi solicita toată puterea pe care o mai avea! Se rostogolea din pat în mod voit, mergea în patru labe până la baie, se prindea de chiuvetă și se trăgea în sus. Se căznea să se îmbrace, se târa până la bucătărie, bea puțină apă, mânca o felie de pâine prăjită își căuta poșeta și se ducea la ușă. Cu transpirația prelingându-i-se pe frunte, se uita la soțul ei și spunea: “Ei bine, Ralph, cred că mă descurc acum”.

Apoi se urca în mașină și conducea până la biserică. Întotdeauna ajungea înaintea mea, iar când ajungeam acolo cu obișnuitul meu salut: “Bună dimineața, ce mai faceți?” ea întotdeauna zâmbea și spunea: “Splendid!” Nu am știut decât după înmormântarea ei prin ce a trecut.

Numai Dumnezeu poate să-ți dăruiască un astfel de curaj”. Biblia spune: “potrivit cu bogăția slavei Sale, să vă facă să vă întăriți în putere, prin Duhul Lui”. Sunt multe feluri de-a o spune, dar nu la fel de elocvent ca modul în care s-a exprima.

Annie Johnson Flint: “El pace îți dă când povara-i prea mare, Putere revarsă când lupta e grea, Cu milă te scapă din nenorocire Și harul Său mare te va mângâia. Aleasa-ndurare e copleșitoare, Măreața-i iubire nu are sfârșit; Căci, din bogățiile sale din ceruri, Revarsă, revarsă El neobosit. Când cazi ostenit iar grijile vieții, izvorul puterii ți-au secătuit, Așteapt-ajutorul promis în Scriptură: Tărie și har pentru cel obosit!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.