23 Noiembrie

0
49

” Uita-Te la ticalosia si truda mea, si iarta-mi toate pacatele mele.” Psalmul 25:18

Fiecare dintre noi cred ca putem recunoaste ca în viata noastra au fost momente când nu am fost la înaltimea asteptarilor lui Dumnezeu. Cu toate acestea, Dumnezeu ne-a iubit atât de mult încât a fost gata sa ne ierte, pentru toate aceste caderi. Tot ce trebuiit sa facem, a fost doar sa-I cerem iertare.

Apostolul Ioan spune ca : ” Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire” si apoi: ” Daca umblam în lumina, dupa cum El însusi este în lumina, avem partasie unii cu altii; si sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui , ne curateste de orice pacat.” I Ioan 1:9 si 7

Dumnezeu îsi dovedeste bunatatea Sa, prin faptul ca nu ne face dupa pacatele noastre, iar atunci când Ii cerem iertare, nu-si mai aduce aminte de pacatele noastre.

Noi ne asemanam cu Dumnezeu, numai atunci când celor ce ne-au gresit, suntem gata sa le acordam iertarea în aceeasi masura.

Exista o veche zicala care spune:” diferenta dintre un prieten si un bun prieten, este ca desi cel din urma îti stie toate secretele , te accepta asa cum esti!

N-ai vrea ca în aceasta zi sa dovedesti ca esti un bun prieten, fiind gata sa-i ierti pe toti cei ce ti-au gresit, acceptându-i cu toata dragostea si fara nici o rezerva?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai iertat toata vina pacatului meu, ajuta-ma sa-i iert pe cei ce ce mi-au gresit, dovedindu-le aceeasi dragoste. Amin.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.