23 Martie

0
51

“Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3: 16

Dumnezeu doreste sa traiasca în inima ta si sa îti transforme viata. Atunci cînd hotarasti sa devii un credincios autentic se întîmpla un lucru minunat: însusi Duhul Sfînt intra în viata ta si locuieste în tine. Iar în momentul în care Duhul Sfînt salasluieste în tine, viata ta nu va mai fi la fel.

Acesta este cel mai important cadou pe care îl poti primi în aceasta lume. Nimic nu poate fi comparat cu darul salvarii oferit de Domnul Isus Hristos celor ce îl cauta si îsi încredinteaza vietile în mîinile Lui! El îti poate da viata vesnica si iertarea.

Dumnezeu te iubeste atît de mult, încît L-a trimis pe singurul Sau fiu, pe Domnul Isus Hristos, pe pamînt. Dumnezeu l-a trimis în lume pentru ca noi sa gasim un sens si un scop pentru vietile noastre. Stiti care este lucrul cel mai minunat? Acela ca Dumnezeu nu a renuntat nicio clipa la noi; fiindca doreste sa restaureze relatia noastra cu divinitatea, El a coborît între noi pentru a ne salva.

Îmi doresc ca tu sa fii constient de aceasta dragoste mareata pe care ti-o da Domnul Isus si sa hotarasti sa o împartasesti si celor din jurul tau. Dragostea lui Dumnezeu este cel mai de pret cadou pe care îl poti oferi oamenilor.

NIMIC NU POATE FI COMPARAT CU DARUL SALVARII SI AL IERTARII PRIMIT DE NOI DE LA DOMNUL ISUS, PRIN JERTFA DE LA GOLGOTA, PRIN CARE DOBÎNDIM VIATA VESNICA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.