23 Iunie

0
32

“Vinul este batjocoritor, băuturile tari sînt gălăgioase; oricine se îmbată cu ele nu este înțelept.” Prov.20:1

Prin meditatia de astazi nu intentionez sa condamn pe cineva datorita faptului ca foloseste bauturi alcoolice. Dar daca esti în aceasta situatie as dori sa te provoc sa te întrebi tu însuti: “Faptul ca beau îl glorifica oare pe Hristos?”

Gîndeste-te la multimea sortimentelor de alcool care sînt folosite în exces de oamenii din societatea de astazi si raspunde cu onestitate: “ceea ce foloseti ca bautura, îl glorifica pe Dumnezeu?”

Cu siguranta ca îmi vei spune ca noi ca urmasi ai lui Hristos am fost chemati la slobozenie! De aceea lasa-ma sa te ajut sa faci o declaratie mult mai mare decît declaratia de libertate în Hristos. Aceasta este declaratia dragostei crestine, care trebuie sa triumfe libertatilor noastre si sa ne conduca la dedicare si abstinenta deplina.

De fapt, urmarile alcoolului sînt foarte evidente. Alcoolul provoca mult rau fiindca creeaza dependenta, nu este sanatos pentru organism, îti distruge familia si marturia crestina, si te poate face sa ajungi o pricina de poticnire pentru cel slab în credinta.

Cunoscînd efectele nocive ale alcoolului si dezastrele pe care acesta le-a produs în familii si societate, pune-ti astazi întrebarea : “Oare merita sa-ti asumi acest risc si sa continui sa bei?”

Fiindca alcoolul este numai un substituent pentru realitate, iar Dumnezeu ne-a promis ca adevarata bucurie o gasim numai în Hristos, nadajduiesc ca începînd din aceasta zi vei spune un NU hotarît alcoolului si un categoric DA pentru o viata abundenta în Hristos!

FA O DECLARATIE DE DRAGOSTE CRESTINA, FIINDCA DRAGOSTEA TRIUMFA TOTDEAUNA ASUPRA LIBERTATII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.