23 Iulie

0
44

“Este drept să gîndesc astfel despre voi toți, fiindcă vă port în inima mea, întrucît, atît în lanțurile mele cît și în apărarea și întărirea Evangheliei, voi sînteți toți părtași aceluiași har.” Fil.1:7

Viata nu a fost destinata sa fie o calatorie solitara! Cel ce ne-a creat, nu a intentionat sa ne parcurgem drumul vietii fara a avea împreuna cu noi prieteni și tovarasi de calatorie. Mai devreme sau mai tîrziu, în viata vom descoperi si noi acest maret adevar, iar cu cît va fi mai devreme, cu atît va fi mai bine!

Fiindca Împaratia lui Dumnezeu înainteaza printr-o retea de relatii si prietenii, un loc în care avem nevoie unul de altul este slujirea din Biserica. Constient de acest fapt, apostolul Pavel i-a considerat pe credinciosii din jurul sau prieteni si colaboratori pentru vestirea Evangheliei lui Hristos.

El stia cît de importanti au fost credinciosii din Filipi pentru slujirea pe care el a împlinit-o, cum acesti frati si surori de credinta l-au încurajat în viata crestina si cum la rîndul lui si el a fost o încurajare pentru ei.

Ca si crestini, noi sîntem o familie spirituala. Findca apostolul Pavel a experimentat aceasta partasie împreuna cu membrii bisericii din Filipi, el a multumit lui Dumnezeu pentru ca a fost o vreme cînd i-a cunoscut si a avut privilegiul sa lucreze împreuna cu ei.

Deoarece si noi avem nevoie de prieteni si sustinatori care sa ne fie alaturi pe drumul credintei, Dumnezeu aduce si în viata noastra oameni care sa ne încurajeze si sa ne sustina în umblarea noastra cu Domnul, pentru care si noi sa fim o binecuvîntare.

Ai pe cineva în viata ta care sa-ti fie prieten si sustinator adevarat? Multumeste-i astazi lui Dumnezeu pentru acea persoana. Iar daca stii pe cineva care are nevoie de tine ca sa-i fii prieten si colaborator, întinde-i o mîna de ajutor!

MULTUMESTE-I ASTAZI LUI DUMNEZEU PENTRU PRIETENII SI SUSTINATORII TAI SI FA-TI TIMP SA ÎNCURAJEZI PE CINEVA CARE ARE NEVOIE DE PRIETENIA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.