23 Februarie

2
41

“Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza în noi, poate sa faca nespus mai mult decît cerem sau gîndim noi, a Lui sa fie slava în Biserica si în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.” Efeseni 3: 20-21

Domnul Isus vrea sa deschida usi pentru toti acei care se încred în El. Si El vrea sa faca aceasta indiferent de circumstantele din viata noastra.

Se poate ca astazi sa te simti asemenea israelitilor care erau prinsi în Marea Rosie, cu armata egipteana în spatele lor si cu muntii care îi înconjurau. Ma refer aici la o situatie ce pare imposibila pentru oameni.
Ce a facut însa Dumnezeu în acel moment? Cu o miscare a mîinii Sale a împartit marea în doua si a facut un drum chiar prin Marea Rosie, lucru ce a permis poporului Sau sa scape din mîinile lui Faraon. Domnul a deschis o usa pentru ei, iar acelasi lucru îl poate face si pentru tine.

“Stai putin frate pastor”, îmi vei spune “nu stii cît de îndatorat sînt” sau “nu stii în ce fel mi-am distrus casnicia”. Stii ceva? Sînt multe lucruri pe care nu le stiu despre tine. Ceea ce stiu însa este ca masura dupa care Domnul te va binecuvînta este mare. El te poate scapa din orice Mare Rosie în care te-ai afla astazi”¦

În Efeseni 3: 20 Domnul ne reaminteste ca “poate sa faca nespus mai mult decît cerem sau gîndim noi”. Crezi lucrul acesta?

Poate ca astepti ca Dumnezeu sa potoleasca marea, sa croiasca drum printre valuri de prea mult timp si ai început sa-ti pierzi rabdarea. Daca traiesti aceste sentimente, pastreaza-ti credinta. Tine ochii ridicati spre Domnul Isus! Tu esti un copil al Domnului si asa cum ti-am mai spus, El este cu un ochi pe ceas si cu unul pe termostat. Nu-ti va da mai mult decît poti tu sa primesti.

Ma rog pentru tine astazi ca sa fii credincios indiferent de încercarea pe care o ai de îndurat. Fii sigur ca Domnul pregateste o usa deschisa si pentru tine.

DOMNUL ISUS DESCHIDE USI PENTRU CREDINCIOSII SAI.

2 COMENTARII

  1. Amin!Multumesc Domnului pentru incurajarile sale, pentru promisiunile facute, pentru toti fratii si surorile pe care mi i-a daruit! Harul si pacea Sa fie cu noi toti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.