23 DECEMBRIE TE CALIFICI?

0
39


-“Domnul nu se uită la ce se uită omul”
(1 Samuel 16:7)-

Cei mai mari oameni ai Bibliei s-au considerat nedemni. Moise I-a spus lui Dumnezeu că nu este un vorbitor bun. Ghedeon I-a spus lui Dumnezeu că nu are mediul familial corespunzător. Ieremia I-a spus lui Dumnezeu că se simte neputincios ca un copil. Pavel s-a descris ca cel mai mare păcătos și cel mai neînsemnat dintre apostoli. Dar părerea lui Dumnezeu a fost alta!

Ne-am hotărât să mai redăm odată istoria unui comis voiajor, proaspăt angajat, care a trimis conducerii primul său raport de vânzări, deoarece adevărul ei este neprețuit. Când au citit rapor­tul, conducerea a rămas uimită. Noul comis voiajor a scris: “Am vâdut un costum pe care nimeni nu l-a cumperat niciodată de la noi și le-am vâdut multe produse. Acuma mă duc la Chicawgo”. Înainte să fie dat afară, au primit un al doilea raport. “Am ajus la Chicago și am vâdut un milion”.

Temându-se să-l dea afară și fiind îngrijorat dacă nu o face, managerul de vânzări a lăsat pro­blema în mâinile președintelui companiei. În următoarea dimineață, departamentul de vânzări a fost uimit să citească un memoriu scris de președinte și afișat pe panou împreună cu cele două rapoarte ale vânzătorului. Scria așa: “Am încercat prea mult timp să scriem corect în loc să încer­căm să vindem. Să avem grijă de vânzări. Toată lumea să citească aceste două scrisori ale lui Gooch, care este un om de nădejde în firma noastră și fiecare să meargă și să facă ce a făcut el”. Diplomele și titlurile sunt bune, dar echipat cu intuiție, inițiativă, plus ajutorul lui Dumnezeu, te califici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.