23 August

0
44

” În urma, va veni sfârsitul, când El va da Împaratia în mâinile luiDumnezeu Tatal, dupa ce va fi nimicit orice domnie, orice stapânire si oriceputere. Caci trebuie ca El sa împarateasca pâna va pune pe toti vrajmasiisub picioarele Sale.” I Corinteni 15:24-25

Împaratia lui Dumnezeu poate fi asemanata într-un anume fel cu ceea ce seîntâmpla în aceasta vreme în Europa. În Împaratia lui Dumnezeu, zidurile dedespartire sunt darâmate, în acelasi fel cum a cazut si zidul Berlinului,  cu câtiva aniîn urma.

În împaratia lui Dumnezeu suntem însa una, nu numai pentru ca apartinemaceluiasi teritoriu, ci pentru ca prin Hristos, suntem uniti deplin, avândaceeasi natura, aceeasi vointa, aceeasi simtire si acelasi scop. Iar pentruca Hristos traieste în viata noastra, între noi nu mai exista nici un zid dedespartire.

Un delegat al unei biserci a participat odata la o conferinta deevanghelizare mondiala. În timpul lucrarilor acestei conferinte, acestdelegat a fost asa de impresionat de aceasta noua viziune asupra lumii,  încât atunci când s-a întors acasa, a cerut tuturor membrilor din bisericasa sa cumpere câte un glob pamântesc, si în fiecare zi, luându-l în brate,  sa se roage spunând: “faca-se voia Ta, precum în cer si pe pamânt!”

La scurt timp însa, dupa ce toti au început sa se roage astfel, a izbucnitcel de-al doilea Razboi Mondial.

Surprinsi de aceasta situatie, acei credinciosi au început sa se întrebe:”acesta este oare modul în care Dumnezeu raspunde rugaciunilor noastre?””Ne-am rugat pentru pace si a început cel mai grozav razboi!”

În anii care au urmat, acestia au ajuns însa sa înteleaga, ca înca nu-itimpul domniei Împaratiei Pacii. Desi au cunoscut ca aceasta împaratie apacii va fi instaurata doar în vremea Mileniului, ei au continuat sa seroage pentru pace, chiar si în mijlocul celui mai aprig conflict. Ei înca nuvedeau pacea instaurata între natiuni, dar au continuat sa se roage, pentruca îsi doreau pacea în inimile si-n casele lor.

Nu-i usor sa instaurezi pacea; nu-i asa? Avându-L însa pe Hristos ca Domnal inimii noastre, vom avea pace si în cele mai grele momente de criza,  pentru ca El este Domnul Pacii!”

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa ma rog pentru pace, dar sa si traiesc înpace cu toti oamenii, pentru ca sa pot arata astfel ca Hristos este Domnulinimii mele. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.