22 Ianuarie

1
43

..” Da , Tu îmi aprinzi lumina mea . Domnul, Dumnezeul meu, îmi lumineaza întunericul meu”. Ps 18: 28

O cisterna a fost încarcata cu vopsea pe care urma sa o transporte la o fabrica din New York. Atunci cînd masina a ajuns în aceasta fabrica, a fost dirijata spre o hala fara geamuri.

Soferul s-a speriat cînd a observat ca dupa ce a intrat înauntru, usile au fost imediat închise. Cînd au venit specialitii ce lucrau aici, acestia au deschis capacele cisternei, si purtînd un echipament de protectie special, au luat o sticluta pe care au turnat-o în fiecare rezervor.

Aceasta sticluta continea “radiu” . Prin acest proces vopseaua devenea luminiscenta. A ramas în aceeasi cantitate, aceeasi culoare , dar a capatat alte proprietati .Acum putea sa reflecteze lumina. Devenind luminiscenta vopseaua acum era folosita pentru marcajele de pe autostrazi.

Prin intermediul omului, caracteristicile vopselei au fost schimbate , iar prin acest proces tehnologic, vopseaua a început sa lumineze în întuneric. În acelasi fel Duhul Sfînt, lucreaza în viata noastra , transformînd-o pentru a deveni o lumina a lumii. Esti tu o lumina care sa transforme întunericul acestei lumi ?

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu o lumina indicatoare pentru cei din jurul meu . Amin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.