21 Ianuarie

0
39

” Ei fac o slujba , care este chipul si umbra lucrurilor ceresti , dupa poruncile primite de Moise de la Dumnezeu, cînd avea sa faca cortul: ” Ia seama ” i s-a zis ; sa faci totul dupa chipul care ti s-a aratat pe munte “Dar acum Hristos a capatat o slujba cu atît mai înalta cu cît legamîntul al carui mijlocitor este El, e mai bun , caci este asezat pe fagaduinte mai bune “. Evrei 8 : 5-6

Corrie Ten Boom , a fost o sfînta a zilelor noastre. Ea a trait prin credinta si-a acceptat planul Lui Dumnezeu pentru viata ei , chiar si atunci cînd a fost închisa într-un lagar de concentrare nazist. În acel lagar , sora ei si-a gasit sfîrsitul vietii.

Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Corrie Ten Boom, a calatorit în multe parti ale lumii vorbind despre experientele ei din Olanda si vremea de detentie din Ravensbruck.
Ea a marturisit despre dragostea lui Dumnezeu pe care a simtit-o si în cele mai grele momente ale vietii . Ca sa ilustreze acest maret adevar, adesea folosea simboluri simple. În una din prezentarile sale ea a folosit o pînza pe care era cusuta o coroana foarte frumoasa.

La început a ridicat pînza cu partea pe care era coroana si a vorbit ascultatorilor despre planul lui Dumnezeu, care doreste sa dea tuturor o cununa stralucitoare. Dupa aceea întorcea pînza cu partea cealalta si le cerea ascultatorilor sa spuna ce vad ? Fiecare putea sa observe cu usurinta o amestecatura de fire într-o forma nedefinita . Asa se vede de multe ori spunea ea si viata noastra , privind-o din perspectiva umana.

De multe ori nu putem întelege planul lui Dumnezeu pentru viata noastra, dar si atunci trebuie sa-l acceptam, pentru ca din perspectiva lui Dumnezeu acesta este perfect .

Daca te afli în hatisurile vietii si nu mai gasesti nici un sens si nici o cale de iesire ; schimba-ti perspectiva de a privi lucrurile si vei vedea cununa !

Rug. Doamne Dumnezeule ; fa ca viata mea sa urmeze planul Tau si ajutama ca todeuna sa privesc evenimentele vietii din perspectiva Ta. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.