22 Octombrie

0
53

“Domnul mi Se arata de departe: Te iubesc cu o iubire vesnica; de aceea îti pastrez bunatatea Mea!” Ieremia 31: 3

Stiai ca cea mai incredibila dragoste cunoscuta de cineva poate fi dragostea cu care tu îi iubesti pe altii? Aceasta este posibil doar prin dragostea necondiționată si neschimbatoare a lui Dumnezeu.

Problema pe care o avem noi, oamenii nu este ca nu îl iubim pe Dumnezeu îndeajuns, ci ca nu-L lasam pe El sa ne iubeasca asa cum ne-a promis.

Ar fi atît de minunat sa întelegem cît de mult ne iubeste Dumnezeu, pentru ca abia atunci am fi eliberati de dezamagirea pe care o gasim în noi însine, de robia la care ne-a adus pacatul si de dorinta noastra de a ne revolta.

Dumnezeu cel omnipotent si puternic te iubeste! Dragostea Lui este vesnica si neschimbatoare. În versetul de astazi din cartea profetului Ieremia, ni se spune fiecaruia în parte: “Te iubesc cu o iubire vesnica.”

Daca te-ai îndoit vreodata asupra faptului ca Domnul te iubeste, te îndemn sa te uiti la cruce si sa-ti amintesti de dragostea pe care a manifestat-o El pentru tine, într-un mod atît de evident. Domnul Isus a fost acela care a definit și a demonstrat dragostea Tatalui Ceresc pentru tine. Jertfa de la calvar este inima lui Dumnezeu care bate pentru tine. Te-a iubit îndeajuns cît sa paraseasca slava cereasca si sa-si ofere propriul sînge pentru salvarea ta.

Stii ca sîngele Domnul Isus este atît de pretios încît poate curata si sterge definitiv pacatul tau si ca a cucerit si învins moartea pentru tine? Sîngele Sau îti da puterea de a te simti liber si de a-i iubi pe ceilalti.

Sîngele Domnului si jertfa de la Golgota nu numai ca îti da pacea Tatalui, dar te si transforma într-un instrument de manifestare a acestei iubiri fata de cei care înca nu-L cunosc.

Ai experimentat vreodata aceasta dragoste? O poti avea si în viata ta, doar daca spui cu sinceritate rugaciunea urmatoare:

Doamne, stiu ca sînt un pacatos si ca pacatele mele m-au separat de dragostea Ta. Însa cred ca mi-ai oferit binecuvîntareade a ma bucura de aceasta dragoste vesnica si neconditionata, prin moartea si învierea Domnului Isus Hristos. Cred si accept dragostea Ta în viata mea chiar în acest moment.

Daca ai rostit aceasta rugaciune cu credinta, înseamna ca l-ai acceptat pe Dumnezeu si dragostea sa vesnica. Te felicit pentru aceasta alegere!

ÎMPARTASESTE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU PE CARE AI DESCOPERIT-O UNEI PERSOANE, ASTAZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.