22 Octombrie

0
32

“În adevăr, nu este nici o deosebire între iudeu și grec; căci toți au același Domn, care este bogat în îndurare pentru toți cei ce-L cheamă. Fiindcă, oricine va chema Numele Domnului, va fi mântuit. “Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n-au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor?” Romani 10:12-14

În timpul unui serviciu divin dintr-o biserica, o tanara a intrat în sala si s-a asezat pe ultima banca. Pentru ca parea ravasita si într-o stare de adanca durere, în timpul serviciului divin, ea si-a plecat capul în palme si-a plans în continuu. Înainte însa de terminarea slujbei, ea s-a ridicat si a plecat fara sa-si fi lasat vreo adresa, sau sa fi stat de vorba cu cineva. Desi multi dintre cei prezenti si-au dorit s-o cunoasca si sa fi stat de vorba cu ea, acum era prea tarziu.

În duminica urmatoare, acea tanara a revenitla serviciul divin si s-a asezat pe aceeasi banca, continuand sa planga.

Cand a vazut-o, una dintre surorile din biserica s-a apropiat de ea, si-a dorit s-o încurajeze. Acea tanara era însa asade absenta fata de ceea ce se întampla în jurul ei încat nu i-a dat nici o atentie. De aceea, înainte de terminarea slujbei s-a ridicat si a plecatfara ca cineva sa stie unde.

În duminica care a urmat, doi prezbiteri au asteptat-o însa la usa.  Cand tanara a intrat în hol, acestia au salutat-o si i-au spus ca ar dori sa vorbeasca cu ea.

Desi la început, tanara n-a vrut sa accepte, atinsa de caldura dragostei cuvintelor rostite de cei doi barbati, ea a acceptat sa comunice cu ei în biroul bisericii. În timpul acelei discutii, ea le-a marturisit ca traieste pe strada si este dependenta de cocaina. Pentru ca sufletul îi este împovarat de multe pacate, a hotarat sa vina la slujbele bisericii, fiindca plangand în prezenta lui Dumnezeu, îi este mai bine.

Dupa ce i-au ascultat marturisirea, cei doi prezbiteri i-au spus ca Dumnezeu îi poate da eliberare de sub stapanirea drogurilor si iertare pentru toate pacatele savarsite. Acceptand sa se roage împreuna cu ei, acea tanara i-a cerut lui Dumnezeu iertare pentru toate pacatelesi L-a rugat pe Hristos sa-i fie Domnul vieții.

Dupa acesta rugaciune, viata tinerei a fost schimbata total. În locul remuscarilor si plansului de mai înainte, o bucurie deosebita i-a inundat inima.

A intrat apoi în biserica si pentru prima data si-a ridicat capul si s-a uitat la cei din jur. La sfarsitul slujirii a iesit în fata si-a povestit tot ceea ce i s-a întamplat.

Pentru ca acum era o alta persoana, ea a mers la colegii sai de pe strada, ce erauprinsi de aceleasi patimi si le-a spus ca exista nadejde chiar si pentru cei robiti de droguri, fiindca Dumnezeu le poate schimba viata.

Daca în aceasta zi ai ajuns într-o situatie în care îti este rusine de tine, cere-i iertare lui Dumnezeu pentru toate relele pe care le-ai facut si invita-L pe Hristos sa fie Domnul inimii tale, si viatanu-ti va mai fi la fel.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca la Tine mai este nadejde si pentru sufletul meu, iarta-mi pacatele si daruieste-mi o inima noua, în care sa domneasca numai Hristos. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.