22 Noiembrie

0
41


“Cerul si pamîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” Luca 21: 33

Oare Biblia ar trebui sa mai aiba relevanta pentru vietile noastre chiar si în aceste vremuri moderne? Cu siguranta ca raspunsul este un da puternic!

Conform versetului de astazi, nimic: nici un cuvînt, nici un semn, nici un punct, absolut nimic nu va trece din cuvintele rostite de Dumnezeu!

Cuvîntul lui Dumnezeu este infailibil! Prin tot ceea ce afirma si învata, Cuvîntul este corect,  adevarat si potrivit pentru orice perioada de timp. Cuvîntul lui Dumnezeu este si inerant. Nu poti gasi nicio greseala în scrierile originale ale Sfintei Scripturi. Îti poti închipui ca un Dumnezeu perfect si curat, poate sa afirme ceva gresit? Cu siguranta ca nu! Cuvîntul lui Dumnezeu este precis, sigur si se împlineste întocmai!

De aceea, atunci cînd negi autoritatea Scripturii, negi de fapt autoritatea lui Dumnezeu. Da, chiar asa! Atunci cînd negi autoritatea Scripturii, negi autoritatea Duhului Sfînt sidivinitatea Domnului Isus Hristos, care este prezentat în Biblie, fiindca El este “încarnarea” sau “întruparea”Cuvîntului lui Dumnezeu.

Cuvîntul lui Dumnezeu și Dumnezeul Cuvîntului sînt inseparabili. Nu-l putem separa pe Dumnezeu de Cuvîntul Sfînt. Însusi Domnul Isus care a venit pe pamînt aplicînd si predicînd Scriptura, a împlinit cele spuse de Vechiul Testament si a proclamat noua cale prin care putem dobîndi mîntuirea.

Din acest motiv putem sa avem încredere în Cuvîntul Scripturii, fiindca din Geneza, de la crearea lumii si pîna la Apocalipsa aceasta contine Cuvîntul lui Dumnezeu: consistent, clar si concis. Cuvîntul Scripturiine spune si ne aratacum îl putem cunoaste pe Dumnezeu si pe Domnul Isus, cum putem dobîndi mîntuirea si experimenta viata vesnica si cum ar trebui sa-L laudam pe Domnul.

Da, aceasta este esenta Cuvîntului lui Dumnezeu! De aceea, poti avea încredere în SfîntaScriptura si sa o consideri oautoritate a vietii tale, pentru ca ea este adevarul!

CITESTE CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU, AVÎND SIGURANTA CA ACESTAARE PUTERE SI AUTORITATE CHIAR SI ASTAZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.