22 Martie

0
37

” Domnul sa va faca sa cresteti tot mai mult în dragoste unuii fata de altii si fata de toti, cum facem si noi însine pentru voi…”(ITesaloniceni3:12)

Într-o zi Chuck Swindol, a gasit în biblioteca sa o carte care a apartinut mamei sale. Când a început s-o citeasca, el a observat din loc în loc anumite notite pe care mama sa le-a facut ca si comentariupersonal asupra temelor despre care citise. Desi mama sa murise cu mai mult de 20 de ani în urma, Chuck Swindol , a continuat sa citeasca cartea, motivat mai mult de dorinta de-a descoperi toate comentariile mamei sale.

Când a ajuns la ultima fila, Swindol a observat o nota specifica ce continea mesajul :”am terminat citirea cartii azi, 8 mai 1958.” Când a descoperit aceasta declaratie, Chuck a încercat sa-si aminteasca unde se gasea el în acea vreme. Consultându-si agenda zilnica din acel an, a aflat ca pe data de 8 mai 1958, se afla pe o nava militara în serviciul Marinei Americane, ce stationa lânga o insula din Sudul Pacificului.

Pentru acea zi, el avea scris în jurnalul sau :”Domnul m-a convins astazi sa parasesc serviciul militar si sa ma predau deplinslujirii Lui!”

Când a descoperit acest fapt, a înteles de ce notitele de pe marinile cartii pe care mama sa o citise, contineau atâtea rugaciuni pentru el.  În acea seara când dupa douazeci de ani, a descoperit cum Dumnezeu a ascultat rugaciunile mamei sale, Chuck Swindol, a îngenunchiat înaintea lui Dumnezeu si asa cum a marturisit-o deseori s-a rugat spunând :”Doamne Dumnezeule;îti multumesc pentru rugaciunile mamei mele, care m-au urmarit în timpul pribegiilor vietii mele. Acestea m-au însotit, asigurându-mi prezenta si ajutorul Tau, fara ca eu sa fi stiu !”

Dupa acesta experienta, el amarturist ca a ajuns sa împlineasca lucrarea la care a fost chemat, datorita rugaciunilor mamei sale , careia îi atribuie toate meritele succeselor sale.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc pentru toti cei care s-au rugat pentru mine, cerând ajutorul Tau, pentru a-mi împlini slujba si responsabilitatile încredintate. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.