20 Martie

0
47

” Prea iubitule,doresc ca toate lucrurile tale sa-ti mearga bine, si sanatatea ta sa sporeasca tot asa cum sporeste sufletul tau.” (3 Ioan 1:2)

Willis Moore, a povestit de ce bunica lui mânca întotdeauna un mic dejun rece, desi prefera mâncarea calda. În fiecare dimineata, prima grija a bunicii lui era sa se trezeasca foarte devreme si sa pregateasca pentru întrega familie pentru micul dejun: ochiuri si sunca prajita, si biscuiti si cereale cu lapte fierbinte.

Când totul era gata, ea îsi invita familia la masa, si le cerea tuturor sa se tina de mâini, pâna când ea cerea în rugaciune, binecuvântarea lui Dumnezeu pentru masa. Dupa rugaciune, când toti începeau sa manânce, bunica lua o carte cu meditatii biblice si le citea cu voce tare încât fiecare s-o poata auzi. Dupa ce termina de citit, de cele mai multe ori, urmau conversatii îndelungate pe acelasi subiect.

Numai atunci când toti mergeau la scoala, sau la slujbele lor, bunica se aseza sa manânce, de aceea totdeauna pentru ea, micul dejun era hrana rece!

Încercând sa-i înteleaga acesta atitudine, Willis, a descoperit ca bunica lui l-a pus pe Dumnezeu pe primul loc al vietii si-al familiei ei, chiar daca pentru aceasta a trebuit sa manânce hrana rece.

Ea a acordat dealtfel prioritate lui Dumnezeu, în toate celelalte domenii ale vietii sale, spunea Willis, dar pentru ca a stiut sa foloseasca timpul micului dejun, pentru a împarti familiei sale Cuvântul lui Dumnezeu, a ajutat-o ca sa pregateasca pentru cei din casa ei nu numai hrana fizica , ci si un mesaj proaspat ca hrana spirituala. Ce hrana te-ai pregatit sa oferi celor din familia ta ?

Esti gata sa manânci un mic dejun rece, doar pentru a le oferi celor din casa ta, un Cuvânt proaspat din partea lui Dumnezeu?

Rugaciune: Doamne Isuse ; ajuta-ma sa fiu un bun bucatar spiritual si sa ofer familiei mele adevarata hrana spirituala a Cuvântului Tau. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.