22 Iunie

0
39

” Dar voi lasa în Israel sapte mii de barbati, si anume pe toti cei ce nu si-au plecat genunchii înaintea lui Baal, si a caror gura nu l-au sarutat.” I Imparati 19:18

Când Ilie a declarat înaintea lui Dumnezeu ca este singurul care îi mai apara onoarea si Numele, Dumnezeu i-a spus ca în Israel, mai sunt înca 7.000 de barbati care nu s-au închinat înaintea lui Baal.

Desi acestia erau oameni buni si devotati, care au ramas credinciosi lui Dumnezeu în cele mai grele împrejurari, le lipsea un conducator care sa paseasca înaintea lor si sa-i conduca pentru a face lucrari mari în Numele Domnului.

Dragi prieteni; trebuie sa recunoastem ca si astazi în comunitatea în care suntem si în lumea în care Dumnezeu ne-a asezat, sunt foarte multi oameni buni si credinciosi, despre care înca nu stim nimic. Acestia sunt preocupati de aceleasi probleme pentru care si noi ardem, pregatiti sa plateasca orice jertfa.

Acestia asteapta însa pe cineva, care sa paseasca în fruntea lor si sa-i conduca pentru a câstiga mari victorii spirituale, slujind lui Dumnezeu si semenilor.

N-ai vrea sa fii tu omul acela?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa raspund chemarii Tale si sa Te slujesc, fiind gata sa platesc orice pret. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.