22 Iulie

1
31

“Și chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aș da trupul să fie ars, și n-aș avea dragoste, nu-mi folosește la nimic.” 1 Cor.13:3

Niciunul dintre noi nu vom cunoaste progresul sau succesul în viata, pîna cînd nu vom învata cum sa iubim: să primim si sa oferim dragoste!

Versetul biblic de astazi ne spune însa ceva mult mai surprinzator. Fara a avea dragostepentru Hristos si pentru semeni, viata noastra nu înseamna nimic! Cu toate acestea, de prea multe ori îi vedem pe cei din jurul nostru numai prin lentilele opiniilor personale, în loc sa-i vedem prin ochii lui Hristos, aratîndu-le dragoste, iertare si compasiune.

Atunci însa cînd experimentam dragostea lui Hristos în viata noastra, primim si puterea de a-i vedea pe cei de lînga noi asa cum îi vede Hristos. Iar cînd ajungi în acest stadiu al umblarii tale cu Domnul, vei fi preocupat pentru a promova orice lucru din perspectiva lui Hristos. Atunci nu te vei mai îngrijora daca vei obtine atentia pe care crezi ca o meriti, dobîndind libertatea de a-i iubi pe altii, asa cum Hristos asteapta sa-i iubesti.

Cînd vei ajunge sa-i iubesti pe altii fara a mai depinde de conditionari sau de sforaria intereselor, vei ajunge într-un punct al vietii în care vei avea mai mult succes si vei gasi o mai mare satisfactie spirituala. Acest adevar este valabil în raporturile personale, de afaceri si chiar si în relatiile pe care le avem cu cei mai apropiati prieteni sau membri ai familiei.

De aceea în aceasta zi as dori sa te întreb: îi privesti pe cei din jurul tau prin lentilele experientelor si opiniilor personale sau prin ochii lui Hristos, vazîndu-i asa cum si Hristos îi vede?

Gîndeste-te astazi la o persoana din viata ta despre care crezi ca îti estegreu s-o iubesti si cere-I lui Dumnezeu putere ca sa o poti privi prin ochii lui Hristos. Cînd vei face acest lucru, vei iubi asa cum si Hristos iubeste, iar viata ta va fi îmbogatita!

CERE-I ASTAZI LUI DUMNEZEU SA TE AJUTE SA-TI ARATI DRAGOSTEA FATA DE O PERSOANA PE CARE O CONSIDERI GREU DE IUBIT SI S-O IUBESTI LA FEL CUM SI HRITOS O IUBESTE!

1 COMENTARIU

  1. Cred ca primul pas si cel mai greu este “sa primim” dragoste. In masura in care primim (acceptam) dragostea vom stii sa oferim.
    Puntea dintre cele doua lumi – a intunericului si a Imparatiei Dragostei Fiului LUI – o reprezinta acceptarea dragostei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.