21 Iulie

0
32

“Isus i-a răspuns: “Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, și cu tot cugetul tău.” Iar a doua, asemenea ei, este: ,Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.'” Mat.22:37,39

Sfînta Scriptura ne arata ca dragostea este cel mai important lucru din aceasta lume, iar aceasta dragoste trebuie sa fie exprimata într-un mod concret.

Aceasta înseamna a-L iubi mai întîi pe Dumnezeu, cu toata inima cu tot sufletul si cu tot cugetul tau si apoi a-l iubi pe aproapele tau, la fel de mult cum te iubesti pe tine însuti.

Acesta este de fapt modul în care Domnul Isus a însumat adevarul cuprins în Legea lui Moise. Prin aceste doua porunci, Domnul Isus ne spune ca dragostea este atît de importanta, încît Legea lui Moise vorbeste numai despre ea.

Stiti ca primele patru porunci din legea lui Moise ne arata cum trebuie sa ne exprimam dragostea fata de Dumnezeu, iar celelalte sase cum trebuie sa ne exprimam dragostea fata de semeni?

Pastrînd în atentie acest maret adevar, putem spune ca singurul lucru care de fapt conteaza este dragostea. Dragostea lui Hristos pentru noi, dragostea noastra pentru El si dragostea pe care trebuie sa o aratam altora!

Pentru ca în aceasta zi sa poti împlini aceste doua porunci care ne-au fost date de Domnul Isus, asigura-te ca ai pus dragostea mai înainte de oricare alt lucru pe care ti-ai planificat sa-l faci. Procedînd în acest fel, vei descoperi cea mai buna cale prin carepoti conduce pe cineva la Hristos.

IUBESTE-L PE DUMNEZEU CU TOATA INIMA TA, CU TOT CUGETUL TAU SI CU TOATA PUTEREA TA SI PE APROAPELE TAU CA PE TINE ÎNSUTI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.