22 Ianuarie

1
49

“Căci nu știu ce fac: nu fac ce vreau, ci fac ce urăsc.” Rom.7:15

Fiecare credincios, mai ales atunci cand este sincer cu el însusi, stie ca în adancul inimii lui este o lupta între dorinta de-a face ce este bine si înclinatia de-a face ceea ce este rau.

De cate ori ai hotarat sa nu te mai îngrijorezi, sa nu mai poftesti, sau sa nu mai minti, si ai descoperit imediat ca nu poti sa schimbi vechile obiceiuri?

Sfanta Scriptura ne spune canu putem fi biruitori în lupta din adancul inimii noastre doar prin eforturi personale.

Probabil ca ai auzit despre analogia în care este asemanata lupta dintre dorintele bune ale inimii (omul duhovnicesc) si natura pacatoasa (omul firesc), prin asemanarea cu lupta dintre doi caini:unul alb si altul negru. IarCainelui caruia i se va da de mancare,  acela va fi si cel care va castiga.

Lasa-ma sa te întreb în aceasta zi:” care este cainele din viata ta, caruia îi dai de mancare?  Hranesti omul duhovnicesc, sau firea pamanteasca?

Potrivit relatarilor Scripturii si-a experientelor personale, pot sa te asigur ca va castiga întotdeauna cainele care este mai bine hranit.

De aceia, rugamintea mea pentru tine în aceasta zi este:” hraneste omul duhovnicesc din inima ta, iubindu-L si ascultandu-L pe Domnul Isus, si lasa sa înfometeze si sa moara firea veche, pentru ca prin puterea lui Dumnezeu, în lupta spirituala pe care o vei avea în aceasta zi, sa castige omul duhovnicesc!

ÎN LUPTA SPIRITUADINTRE OMUL FIRESC SI CEL DUHOVNICESC DIN INIMA TA, VA CASTIGA ACELA PE CARE ÎL VEI HRANI !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.