22 Ianuarie

1
40

” Acolo nu va mai fi noapte. Si nu vor mai avea trebuinta nici de lampa, nici de lumina soarelui, pentruca Domnul Dumnezeu îi va lumina. Si vor împarati în vecii vecilor.” Ap.22:5

Pastorul Warren Hudson, din Ontario Canada, a povestit ca în timpul unui serviciu divin de duminica seara, din biserica sa, lumina din biserica s-a stins deodata. În acele momente, în timp ce întreaga audienta a ramas în întuneric, el a reusit pasind cu mare atentie, si sprijinindu-se de pereti,  sa înainteze prin întuneric pâna la bucataria bisericii.

Dupa ce a luat din bucatarie mai multe cutii cu lumânari, s-a întors în biserica, unde le-a aprins una câte una si le-a înmânat fiecaruia dintre cei prezenti.

Când a terminat de aprins lumânarile, un mare grup dintre cei prezenti la închinare s-a îndreptat spre usa principala, dorind sa iasa în curteabisericii. Când acestia au ajuns în curtea bisericii, au observat însa ca întreg orasul era în întuneric. O furtuna care se dezlantuise asupra orasului cauzase o avarie electrica, iar ploaia a început sa cada în valuri.

În acele momente, membrii bisericii s-au împartit în doua grupuri. Unii care s-au avântat în furtuna, încercând sa protejeze lumina, ca sa ajunga la masini, sau la cel mai apropiat adapost, iar altii care au hotarât sa ramâna în biserica, asteptând sa treaca furtuna.

Impresionat descena pe care o urmarea, pastorul a spus celor care îl însoteau: ” asa se întâmpla si în viata spirituala. Unii sunt gata sa se avânte prin furtuna, pentruca sa poarte lumina în întunericul de afara, iar altii prefera sa pastreze lumina într-un loc sigur si confortabil, stând în biserica.

Din care grup faci parte ?

Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa port lumina adevarului si-a dragostei Tale, printr-o traire sfânta în mijlocul lumii, pentru ca cei ce ma vad, sa cunoasca ca sunt ucenicul Tau. Amin

 

1 COMENTARIU

  1. PACE,si Domnul sa va calauzeasca in adevarul Sau ,nici o incercare nu-i prea mare si nici o furtuna prea grea ca planul lui DUMNEZEU sa nu se implineasca,eu cunosc calea care ma va duce in cer si nimic nu ma va clinti,vreau ca atunci cand corabia se v-a sfarima, eu sa pot scapa ,ca PAVEL vreau sa fiu cu rivna si credinta sa ,sa pot inainta si cine nu ma asculta, praful sa- mi sterg de pe picioare,ISUS ma invata si nu un om sa fiu crestin cu adevarat si sfant, caci EL este sfant.Asculta-ti mai mult de DUMNEZEU decat de oameni.AMIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.