22 Februarie -CÂȘTIG GARANTAT

0
38


“Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui”
(2 Corinteni 9:7)

Biblia spune: “cine seamănă mult, mult va secera. Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci “pe cine dă cu bucurie, îl iubește Dumnezeu.” Și Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (v. 6-8).

Când dăruiești ceea ce-ți spune Dumnezeu, El îți va da înapoi mai mult. Când știi lucrul acesta, înțelegerea ta asupra dărniciei se va revoluționa.

Pavel nu vorbește despre cei ce vor să se îmbogățească; ci despre “dătătorul voios” care dorește să susțină planurile lui Dumnezeu. El spune nu numai că trebuie să dăruiești, ci și că dăruirea este calea spre mari binecuvântări. Aceasta este o veste bună, mai ales pentru dătătorii reticenți, deoarece când dăruiești, poți avea uneori sentimentul unei pierderi. Când contribui la lucrarea lui Dumnezeu nu înseamnă că pierzi ceva; ci că investești cu un câștig garantat.

Fermierul care seamănă sămânța nu o pierde, ci câștigă recolta. Îți imaginezi un fermier rostind această rugăciune: “Doamne, dă-mi recoltă! Cred că Tu te vei implica, dar eu îmi păstrez sămânța pentru orice eventualitate”.

Asta faci tu? Dacă e așa, iată o veste bună. Când semeni cu generozitate, Dumnezeu se implică în finanțele tale. Îți imaginezi o situație mai sigură în care te-ai putea afla? Biblia spune: “Sufletul binefăcător va fi săturat” (Proverbe 11:25).

Când dăruiești, Dumnezeu îți va da ca răsplată mai mult, ceea ce te va face să dăruiești și mai mult ““ și tot așa! Acesta este un câștig garantat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.