22. Decembrie

2
41

 

” Si credinta este o încredere neclintita în lucrurile nadajduite, o puternica încredintare despre lucrurile care nu se vad.” Evrei 11:1

În acest sezon de sarbatoare, mergând într-un mare magazin, o batrânica din S.U.A. a vazut la intrare mai multe persoane costumate în Mos Craciun. Dorind sa lase o amintire sotului si celor doi copii ai ei, batrânica a mers la unul dintre acei Mos Craciuni, cerându-i sa accepte sa faca o poza împreuna.

Pentru ca acesta s-a aratat disponibil, Charlene a facut poza pe care si-o dorea atât de mult. În momentul când batrânica îi adresa mosului multumirile ei pentru ca i-a împlinit dorinta, omul costumat în Mos Craciun a întrerupt-o zicându-i :”o poza este prea putin pentru un dar de sarbatori. Ce altceva ti-ai mai dori sa primesti de la Mos Craciun?”

În acele momente Charlene s-a întors spre acel Mos Craciun si cu lacrimi în ochi i-a marturisit ca pentru ea nici un cadou nu mai reprezinta nimic, pentru ca saptamâna viitoare urmeaza sa aiba o operatie foarte grea, din care nu stie daca va mai  scapa cu viata.

Când Mosul ce era un bun crestin, a auzit despre necazurile femeii care nu se pregatea pentru sarbatoarea Craciunului , ci pentru o grea operatie si sfârsitul vietii, i-a spus acesteia: ” Ma voi ruga pentru tine!”

Cercetata de cuvintele pe care le-a auzit, femeia a început sa plânga si mai tare, spunând: “acestea sunt cuvintele de care aveam atâta nevoie. Am înteles acum ca desi sunt situatii în care Mos Craciun nu mai poate face nimic, iar darurile lui nu mai au nici un pret, în acele momente, este Cineva carepoate da vindecare!

Acesta este si mesajul Craciunului. Lumii fara speranta, Domnul Isus a venit sa-i aduca adevarata vindecare si o mare nadejde!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; La acest Craciun ajuta-i pe toti cei descurajati si deznadajduiti sa-si gaseasca nadejdea în Tine. Amin.


2 COMENTARII

  1. Ce sa fac? Ce se va intampla cu mine? Intrebari pe care ni le punem adesea ne framanta, parca ne istovesc de energie.Ingrijorarile sunt ca niste nori care se ridica deasupra gandurilor noastre.Daca rugaciunile noastre sunt reale, nu vor permite norilor sa se intercaleze inre noi si lumina soarelui harului. De ce a avut nevoie batranica din relatarea de astazi? Cel mai mult de rugaciune; de cineva sa-i stea alaturi; sa se stie iubita si pretuita; ca are pe cineva care se preocupa de starea ei. E foarte important sa incepem a oferi fiecare tot ce putem in aceste zile de sarbatoare cand multi vor sa ofere daruri materiale care sunt bune intradevar si produc o bucurie celor ce le primesc; dar nu-i asta totul. Decat sa-i lasam pe oameni sa fie apsati de deznadejde mai bine le atintim privirile la Domnul nostru Isus si spre dragostea nemarginita a Tatalui ceresc. Fiti-le alaturi oamenilor in aceste zile lasati-i sa va abordeze,si cuprinsi de minunatia acestei sarbatori inimile sa le fie umplute de iubire si bucurie.


  2. Credin?? curat?, trimis? de Tata, de Sus,
    Cum pot eu în?elege ce-a f?cut Isus?…
    Pot eu pricepe cum în lacrimi ?i jale,
    Tu mi-ai ?inut speran?a mântuirii pe cale?

    Dumitru Buhai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.