22 Aprilie

0
40

“Caci Dumnezeu care a zis :” Sa lumineze lumina din întuneric ” ne-a luminat inimile , pentru ca sa facem sa straluceasca lumina cunostintei slavei lui Dumneueuvpe fata lui Isus Hristos ” 2 Cor. 4:6

O echipa de constructori au început lucrarile la un nou drum într-o zona rurala. Pentru a pregati terenul pentru acest drum, au defrisat o zona împadurita. Ajunsi în fata unui pom au observat un cuib în care erau pui de pasari care înca nu puteau sa zboare. Seful echipei a marcat pomul, dar nu l-au taiat pîna ce lucrarile aveau sa se apropie.

Dupa cîteva saptamîni seful de echipa a venit din nou la pom , s-a urcat într-o macara si a inspectat cuibul . Puisorii nu mai erau. Cu siguranta în acest rastimp învatasera sa zboare. Atunci el a dat ordin ca si acest pom sa fie taiat.

În timp ce pomul a atins solul, cuibul s-a desprins dintre crengi si materialele folosite de pasari pentru a-l construi, s-au împrastiat. Toti au fost surprinsi cînd au vazut ca o bucata de pînza folosita pentru construirea acestui cuib era dintr-un pamflet de la scoala duminicala.

Pe aceasta pînza erau scrise cuvintele : ” Dumnezeu poarta de grija “!

Aceasta este vestea buna pe care o putem auzi si noi astazi : “Dumnezeu care poarta de grija pasarilor de pe cer, este acelasi Dumnezeu care se îndura de tine si de mine. Nu este nici o povara pe care El sa n-o poata purta. Nu este nici o vale prin care sa trecem fara ca El sa nu vina cu noi. De aceea nu-ti pierde inima. Chiar daca problemele vietii îsi pun amprenta pe omul nostru de afara, în omul nostru din launtru sa ne întarim în fiecare zi, pentru a fi tari în nadejde.

Priveste viitorul cu încredere ; concentreaza-te la lucrarile din prezent si nu uita ca “Dumnezeu îti poarta de grija “!

Rug. Doamne Dumnezeule; Îti multumesc ca nu ma lasi singur si ca Te îngrijesti ca sa nu duc lipsa de nici un fel de bine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.