21 Septembrie

0
42

Caci ochii Domnului, sînt peste cei neprihaniti, si urechile Lui iau amintela rugaciunile lor. Dar Fata Domnului este împotriva celor ce fac raul .”1Petru.3:12

La o întîlnire anuala a unei companii de asigurare, Lou Holtz,  antrenorul echipei Notre Dame, a marturisit : “Am avut momente în viata cândam fost pe culmi ale succesului si momente când am fost în clipe deprofunda prabusire si dezamagire.”

În primul meu an de antrenorat la echipa din Arkansas, am câstigat”balonul portocaliu” si toti ma iubeau! Clubul din Arkansas mi-a pus pozaîn galeria de onoare si-a comandat în cinstea mea un timbru comemorativ .

În anul urmator, am pierdut însa în Texas si clubul a retras timbrele.  Oamenii au început sa vorbeasca peste tot împotriva mea. Pentru a-micâstiga existenta, într-un an, a trebuit sa vând obiecte funerare.

Sotia mi-a spus ca nu voi reusi sa vând nimic; si-a avut dreptate! Ca sasupravetuim, în acea vara, ne-am vândut masina, televizorul si echipamentulaudio.

La fel ca acest antrenor si noi putem fi uneori pe culmi de glorie, iaralteori în abisul dezamagirii si-al deznadejdii. Se poate ca în anumitemomente poza noastra sa fie într-o galerie de onoare, iar în alte momenteoamenii sa se astepte s-o vada pe-o cruce în cimitir.

Pentru toti cei care ne încredem în Dumnezeu, nu conteaza însa pozitia încare ne aflam în viata, pentru ca înaintea Lui, suntem pretuiti totdeauna.

Rugaciune:. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca nu ma parasesti niciodata, iar încele mai grele momente ale vietii, îmi asculti rugaciunea si ma ridici lastarea partasiei cu Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.