21 Septembrie

0
37

” Într-o zi Isus se ruga într-un loc anumit . Când a ispravit rugaciunea , unul din ucenicii Lui , I-azis : ” Doamne , învata-ne sa ne rugam , cum a învatatsi Ioan pe ucenicii lui .” Luca 11:1

 Cu mai multi ani de zileîn urma, Maica Teresaa fost invitata la o emisiune de televiziune a lui Robert Schuller. În timpul programului, Schuller a anuntat-o pe invitata sa , ca emisiunea la care este prezenta se difuzeaza în toata America si în alte 22 de tari din lume, incluzândchiar si tara sa de origine, Iugoslavia.

Dupa interviul realizat la încheierea emisiunii, redactorul a întrebat-o pe maica Teresa despre lucrul cel mai important pe care ar dori sa-l transmita întregei audiente.

 Dupa ce s-a gândit putin , Maica Teresaa raspuns redactorului: “spune tuturor telespectatorilorca cel mai important lucru este ca mai înaintede orice,  trebuie sa se roage ! Spune-le tuturor  sa-si  învete si copiii lor sa faca acelasi lucru. Pentru ca înainte de a face ceva, sau a vorbi oamenilor despre Dumnezeu , trebuie sa vorbim lui Dumnezeu despre oameni !

În slujirea Maicii Teresa, rugaciunea ocupaprimul loc si acesta a fost cel mai important lucru pe care ea a dorit sa-l comunice si altora.

 Într-o zi când Domnul Isus a terminat timpul de rugaciune siucenicii Lui au venit la El, rugându-L ca sa-i învete sa se roage. “Doamne învata-ne sa ne rugam !”;cred ca este o rugaciune pe care cei mai multi dintre noi ar trebui sa o spunem .

  Rug. Doamne Isuse; iarta-ma pentru momentele când am încercat sa ma lupt singur cu problemele vietii . Pentru a avea o reusita deplina, învata-ma sa ma rog si sa ma încred în Tine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.