21 Octombrie – NU TE TEME DE ESEC (4) !

0
51

– “Cel neprihănit de șapte ori cade, și se ridică” (Proverbe 24:16)-

Solomon scrie: “Unde nu sunt boi, ieslea rămâne goală, dar puterea boilor aduce belșug de roduri” (Proverbe 14:4). Dacă insiști mereu să ai un staul frumos și curat, vei avea un staul gol.

Dacă vrei să sameni sămânța, vei avea nevoie de boi sănătoși, sătui și care fac mizerie mare. De exemplu, dacă te hotărăști să ai copii, vei avea parte de mari bucurii și de multă mizerie pe care trebuie să o cureți. În câteva minute, copiii pot face ca o casă ce arată de parcă este de la emisiunea: “Case și grădini” să arate ca un câmp de bătălie. Așadar, ai o opțiune: trăiește singur și bucură-te de o viață mai puțin complicată sau acceptă problemele ce vin odată cu întemeierea unei familii. Chiar și în dicționar, cuvintele sforțare și străbate apar înainte de cuvântul succes.

Dr. John Maxwell spune: “La un moment dat, trebuie să faci trecerea de la cel ce crede într-un vis, la cumpărătorul acelui vis. Nici un vis nu devine realitate dacă nimeni nu plătește pentru el. Și o parte din prețul pe care îl vei avea de plătit este să înveți din greșelile pe care le faci. Poți participa la toate seminarile despre succes, poți citi toate manualele despre succes și poți urma toți mentorii în ale succesului, dar prețul trebuie plătit în mizerii și greșeli.

Nu există nici măcar o persoană în lume care a realizat ceva fără să plătească un preț. Unii plătesc cu viața lor sau cu libertatea lor. Alții plătesc prin renunțarea la părerile lor, la banii lor sau la relațiile lor. Dar într-un fel sau altul, toți plătesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.