21 Martie

0
37

” Pe capul celui neprihanit sunt binecuvîntari, dar gura celor rai ascunde sîlnicie. ” Prov. 10:6

Într-o statiune balneara erau doua izvoare de apa alaturate. Unul avea apa calda , iar celalalt apa rece. Oamenii din acea localitate veneau aicisa-si spele hainele în apa calda, apoi si le clateau în cea rece.

Un turist urmarindu-i zi de zi cît a stat în statiune, a zis unui localnic : “Ce binecuvîntare abundenta v-a dat Dumnezeu, avînd la îndemîna si apa calda si cea rece “! “Nu-i asa de abundenta a raspuns localnicul ; “lipseste sapunul “! De foarte multe ori nu suntem multumiti cu ceea ce ni s-a dat si pierdem tot ceea ce avem!

Un pastor tînar a aînceput plin de entuziasm ,slujirea într-o noua biserica . El a spus bisericii ca accepta invitatia de a-i sluji , pentru ca a fost ales în unanimitate. Dupa primul serviciu, presedintele comisiei de nominare i-a spus noului pastor : “N-a fost chiar unanimitate “! “Aproape de unanimitate” .!
Auzind acasta pastorul l-a întrebat : “Ce vrei sa spui prin aproape de unanimitate” ? Pentru ca acesta ezita sa raspunda , pastorul l-a întrebat direct : “care a fost de fapt rezultatul votulu”? Presedintele comitetului de alegere a pastorului i-a zis ; “96 la 2″!

Din acea zi si-n tot timpul primului an de slujire , pastorul a cautat sa afle cine sunt cele doua persoane. Cînd a vazut ca nu-i poate gasi, în al doilea an de slujire s-a vaitat continuu ca membrii bisericii nu-s de partea lui si nu-l sustin.

La sfîrsitul celui de-al doilea an cînd i-a expirat contractul, biserica a fost chemata sa voteze din nou. Dupa vot, presedintele comitetului de alegere a pastorului a fost chemat sa anunte rezultatul . Acesta a venit în fata bisericii si-a spus : ” aproape unanimitate “!

Pastorul necajit a întrebat :”care a fost de fapt votul “? Asta vrem sa stim ! Presedintele a raspuns : “2 la 96 “!

Esti multumitor lui Dumnezeu pentru darurile pe care le-ai primit ? Folosesti aceste binecuvîntari penu a arata dragostea Lui si altora ?

Rug. Dumnezeul dragostei ; m-ai coplesit cu binecuvîntarile Tale; ajuta-ma sa-Ti fiu multumitor ; si da.mi întelepciune sa stiu sa folosesc aceste daruri slujindu-i pe altii .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.