21 Mai

0
29

“Ei le-au zis: “Duceți-vă de mîncați cărnuri grase și beți băuturi dulci, și trimiteți cîte o parte și celor ce n-au nimic pregătit, căci ziua aceasta este închinată Domnului nostru; nu vă mîhniți, căci bucuria Domnului va fi tăria voastră.” Neemia 8:10

Un cîntec vechi spune că “timpul zboară foarte repede atunci cînd te distrezi”, iar în această declarație eu cred că există mult adevăr!

Cînd lucrurile nu merg în direcția pe care ne-o dorim sau cînd suntem plictisiți, timpul pare să încetinească, ajungînd parcă în punctul de a se opri. Atunci însă cînd ne umplem viața cu lucruri care ne bucură, timpul zboară. Acest lucru cred că este valabil pentru fiecare dintre noi.

Neemia ne spune că “Bucuria Domnului este tăria noastră!” (Neemia 8:10). Acest fapt ne arată că în părtășia cu Domnul, cei credincioși sînt încurajați și întăriți. De aceea, acesta ar trebui să fie motivul slujirii noastre, iar slăvirea lui Dumnezeu să fie scopul pentru tot ceea ce facem.

Din păcate, atunci cînd nu mai sîntem în părtășie cu Hristos și întrerupem legătura cu El, pierdem bucuria de a sluji. Cînd ajungem în această situație, a sluji și a ne închina înaintea lui Dumnezeu, devine o sarcină de temut și evenimente care se petrec cu încetinitorul.

Atunci însă cînd avem o vie părtășie cu Hristos și venim la închinare pregătiți să îi slujim lui Dumnezeu, sîntem plini de bucurie, iar timpul trece atît de repede, încît nici nu ne dăm seama cînd au trecut cîteva ore.

Fiindcă Dumnezeu ne-a promis că va fi tăria noastră atunci cînd rămînem în Hristos, rugăciunea mea pentru tine în această zi este ca Dumnezeu să te ajute să poți avea o mare bucurie în a-L sluji pe El, astăzi și în fiecare zi!

CERE-I ASTĂZI LUI DUMNEZEU SĂ-țI REÎNNOIASCĂ MĂSURA BUCURIEI ȘI SĂ-țI DEA NOI PUTERI PRINTR-O VIE PĂRTĂȘIE CU EL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.