21 Iunie

0
26

“sa dam la o parte orice piedica, si pacatul care ne înfasoara asa de lesne”¦ ” Evrei 12: 1

Astazi vreau sa te provoc sa traiesti fara limite. De aceea, îndeparteaza din viata ta orice lucru sau persoana care te împiedica sa dobîndesti ceea ce Dumnezeu ti-a pregatit”¦

De foarte multe ori sîntem încetiniti în drumul nostru în viata de lucruri lipsite de importanta. Care sînt lucrurile care îti distrag atentia de la calea cea buna?
Unele decizii pe care trebuie sa le luam nu se afla pe axa bine-rau, ci mai degraba pe axa bun-mai bun- si cel mai bun. Daca începi sa te lasi atras de un lucru fara importanta, îti poti pierde cu usurinta interesul pentru lucrurile ce conteaza cu adevarat.

Sa traiesti fara limite nu implica doar îndepartarea tuturor obstacolelor din calea ta, ci si cunoasterea faptului ca victoria îti apartine!

Timpurile pot fi grele, iar încercarile vor fi mereu în vietile noastre, însa biruinta împreuna cu Domnul Isus este sigura. Apostolul Pavel spune în 1 Corinteni 9: 24: “Nu stiti ca cei ce alearga în locul de alergare, toti alearga, dar numai unul capata premiul? Alergati dar în asa fel ca sa capatati premiul!”

Si, conform Romani 8: 37: “Totusi în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.”

Traieste o credinta dinamica, plina de încredere si libertate, stiind mereu ca esti mai mult decît biruitor prin Domnul Isus Hristos.

CARE LUCRURI FARA IMPORTANTA TE ÎMPIEDICA SA ÎNAINTEZI ÎN VIATA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.