Un nou site crestin – Afacericrestine.ro!

3
43

O noua unealta esentiala a proiectului Afaceri Crestine este site-ul www.afacericrestine.ro, care a fost lansat acum 3 zile. Site-ul este o baza de date la nivel national, unde fiecare crestin isi poate crea o pagina de prezentare prin care sa isi promoveze serviciul sau produsul oferit. Este organizat pe domenii de activitate si judete si permite cautarea usoara a serviciilor necesare.

Viziunea este ca majoritatea crestinilor sa isi promoveze serviciile prin aceasta baza de date, aceeasi majoritate a crestinilor sa caute in mod regulat pe site dupa lucruri necesare lor, si sa se stabileasca relatii de afaceri, colaborari si alte oportunitati care sa insemne venituri in plus si bunastare pentru comunitatea crestina.
Astazi, mai mult ca niciodata, este momentul ca fratii de credinta sa stea impreuna, sa faca front comun in fata incercarilor pe care lumea le arunca in directia noastra. Criza mult trambitata, nepasarea celor care au fost alesi sa ne conduca, tendinta generala de inrautatire a nivelului de trai si a mediului social, politic, economic, toate acestea cer un raspuns din partea comunitatii crestine.

Stam impreuna din punct de vedere spiritual, ne rugam si mijlocim unii pentru altii. Este nevoie de mai mult totusi, de actiuni concrete, si site-ul Afaceri Crestine este exact acest lucru: o actiune concreta de intrajutorare.

Ti-ai pus vreodata problema urmatoare: la cine se duc banii mei? Cine este cel care imi vinde alimentele zilnice, care imi repara masina sau instalatia din apartament, care imi depaneaza calculatorul sau imi construieste casa? Oare fratele sau sora din biserica unde mergi, sau din orasul in care locuiesti, nu lucreaza ceva de care ai nevoie? Si daca da, nu ai prefera sa apelezi la ei, decat la altcineva? Sa ii ajuti si pe ei in afacerea lor, sa ajunga la ei banii tai? Multi frati de credinta nu stau pe ganduri in fata alegerii, si cei care se cunosc colaboreaza si in afaceri. Problema este ca nu se prea cunosc!

Afaceri Crestine este un mijloc prin care crestinii se pot ajuta. Accesand acest site, poti cunoaste frati care activeaza in domeniul de care tu ai nevoie. Poti gasi un crestin care sa iti amenajeze apartamentul, sau care sa dea meditatii copilului tau. Poti gasi o firma, condusa de crestini, care sa livreze bunuri pentru magazinul tau, sau care sa iti tina contabilitatea. Poti alege o fundatie crestina, catre care sa se indrepte darnicia si ajutorul tau. Poti pune in practica versetul din Galateni 6:10.

Mai mult decat atat, site-ul Afaceri Crestine este locul unde te faci cunoscut. Prestezi servicii, oferi produse, ai o firma? Fa-te cunoscut comunitatii crestine, astfel incat ei sa apeleze la tine, si sa fii ajutat la randul tau!

Mai multe detalii pe site: http://www.afacericrestine.ro

3 COMENTARII

  1. Pace fratilor,

    Felicitari si ne bucuram mult pt aceasta idee !

    Este de apreciat si ne rugam si dorim k Domnul sa dea binecuvintare peste aceasta initiativa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.