21 Ianuarie SLABICIUNEA TA

1
46

“El stie din ce suntem facuti” (Psalmul 103:14)

Orice slabiciune cu care refuzi sa te confrunti te va împinge spre lucrurile gresite si te va pregati pentru înfrângere. Pentru a trai victorios trebuie sa recunosti ca, în primul rând, slabiciunea ta se poate declansa oricând. Ceea ce lasi sa prinda radacina va creste în tine. Ce nu reusesti sa stapânesti acum, te va stapâni mai târziu. Psalmistul s-a rugat: “Nu ma lepada la vremea batrânetei; când mi se duc puterile, nu ma parasi!” (Psalmul 71:9). în al doilea rând, Duhul lui Dumnezeu te va avertiza în mod repetat.

Domnul Isus i-a spus lui Petru: “Satana v-a cerut sa va cearna ca grâul. Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca sa nu se piarda credinta ta; si dupa ce te vei întoarce la Dumnezeu, sa întaresti pe fratii tai” (Luca 22:31-32). Imagineaza-ti-L pe Domnul rugându-se pentru tine. El o face! “Daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Mijlocitor pe Isus Hristos, Cel neprihanit” (1 loan 2:1). El mijloceste pentru tine, te îmbraca în neprihanire si te conduce mai aproape de El. In al treilea rând, Dumnezeu va continua sa te foloseasca chiar si în timp ce slabiciunea ta creste în tine.

El îti ofera oportunitati dupa oportunitati ca sa cauti ajutorul Sau. Domnul Isus a avertizat Ierusalimul: “De câte ori am vrut sa strâng pe copiii tai”¦ si n-ati vrut! lata ca vi se lasa casa pustie” (Matei 23:37-38). Când neglijezi harul lui Dumnezeu, ce-ti mai ramâne? Propriile consecinte! Poate întrebi: “Ce pot sa fac?” întoarce-te la Dumnezeu. El nu este nici socat de slabiciunea ta si nici nedoritor sa te ajute. Recunoaste-ti slabiciunea. Declara-i razboi. Lasa Duhul lui Dumnezeu sa-ti dea putere. Nu doar ca te poate scapa, dar El poate sa transforme cea mai mare slabiciune a ta în cea mai mare arma a ta.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua! Suntem un grup de tineri de la Oastea Domnului care am prezentat de pe siteul dumneavoastra sceneta”Darul meu pentru PRUNCUL IMPARAT”.Am dori sa tiparim o carte cu toate scenetele pe care le-am jucat.As vrea sa stiu daca v-ati supara .celelalte scenete le avem si din alte parti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.