20 Ianuarie TI-AI GASIT RATIUNEA DE A TRAI?

0
40

“Dar daca moare” (loan 12:24)” (Evrei 11:34)(

Într-o zi, o femeie deprimata a sarit de pe un pod în râu. Fara sa se gândeasca, un barbat aflat în apropiere a sarit sa o salveze. Dar “eroul nostru” si-a adus aminte brusc ca nu stie sa înoate, asa ca a început sa dea din mâini si sa strige dupa ajutor!

Auzindu-i tipetele, femeia deprimata a înotat spre salvatorul ei, l-a tras afara, l-a resuscitat si i-a salvat viata. Ce s-a întâmplat? Ea a gasit o nevoie mai mare decât a ei si facând astfel, a gasit un motiv ca sa traiasca. Domnul Isus a spus: “daca grauntele de grâu, care a cazut pe pamânt, nu moare, ramâne singur; dar daca moare, aduce multa roada”. Hristos tocmai terminase de spus:” Nu va îngrijorati, cu privire la viata voastra, gândindu-va ce veti mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-va cu ce va veti îmbraca. Viata este mai mult decât hrana, si trupul mai mult decât îmbracamintea” (Luca 12:22-23).

Succesul în cariera si lucrurile materiale nu pot fi ratiunea ta de a trai! Ai nevoie de un scop mai mare, iar Dumnezeu ti-l va da daca i-l ceri. Unii dintre noi s-au nascut stiind ce i-a chemat Dumnezeu sa faca în viata; altii descopera asta pe parcurs. Unii dintre noi descoperim lucrul acesta spre sfârsitul vietii. într-adevar, unii dintre noi suntem treziti de o tragedie sau de o pierdere. Ceea ce conteaza este faptul ca descoperim scopul lui Dumnezeu si ne avântam spre el. Helen Keller a scris: “Când una din usile fericirii se închide, se deschide alta; dar deseori ne uitam atât de mult la usa închisa încât nu o vedem pe cea pe care Dumnezeu ne-a deschis-o”. Asadar, ti-ai gasit ratiunea de a trai?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.