21 Februarie

0
45

“O alta parte a cazut în pamînt bun, si a dat roada: un graunte a dat o suta, altul saizeci si altul treizeci. Cine are urechi de auzit sa auda !”Mat. 13:8-9

Legea semanatului nu este abrogata: ” Ceea ce semeni aceea vei secera “! Semeni integritate, bunatate, o atentie deosebita în relatia ta cu Dumnezeu si cu semenii , o grija permanenta pentru sanatatea mintii si-a trupului si vei culege prietenii durabile, sanatate mai buna , partasie cu Dumnezeu si un sentiment launtric de multumire si bucurie deplina. .

Daca încerci sa o iei pe scurtatura; fiind o persoana infidela, un lenes si un dezordonat, atunci viata te va scoate la periferie. Asemenea afirmatiei :” Timpul vindeca orice rana,dar macina si toceste orice vîrf de munte “!

Alegerea ne apartine . Orice psiholog, orice patron de succes si orice doctor ne va repeta acelasi adevar : “alegerea va apartine “! Nu-ti trebuie mult sa descoperi ca aceasta este legea de baza a vietii: “Ce semeni aceea vei secera “! Daca semeni ce este bine vei secera o viata abundenta. Daca semeni ceea ce este rau, vei secera putrezirea “!

Cu cît vei învata mai repede sa faci alegeri bune , cu atît mai repede vei gasi o fericire durabila.

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa am o inima buna si todeauna sa seman ceea ce ma va ajuta sa secer fericire ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.