21 Februarie -DOMNUL ISUS TE POATE VINDECA

0
51

“Când a văzut-o Isus “¦ i-a zis: “Femeie, ești dezlegată de neputința ta” (Luca 13:12)

Biblia spune: “Isus învăța pe norod într-o sinagogă “¦ Și acolo era o femeie stăpânită de optsprezece ani de un duh de neputință; era gârbovă, și nu putea nicidecum să-și îndrepte spatele. “¦ Isus a chemat-o, și i-a zis: “Femeie, ești dezlegată de neputința ta.” Și-a întins mâinile peste ea: îndată s-a îndreptat, și slăvea pe Dumnezeu. Dar fruntașul sinagogii, mâniat că Isus săvârșise vindecarea aceasta în ziua Sabatului” (v. 10-14). Să remarcăm trei lucruri la această femeie:

1) Avea o problemă veche si vizibilă. Era o stare pe care toți o puteau vedea. Dar mulți dintre cei pe care îi vedem au probleme lăuntrice: situații cu care se luptă de ani de zile; chestiuni atât de dureroase încât îi fac să “dea la suprafață” ceea ce se petrece în lăuntrul lor. Cu ei trebuie să te porți cu grijă și compasiune.

2) Indiferent cât de mult a încercat, ea nu s-a putut îndrepta de spate. Avea o povară pe care nimeni în afară de Domnul Isus nu o putea ridica și nu a putut fi eliberată până când Isus nu i-a ridicat-o. Îți sună cunoscut?

Încerci să-ți vindeci suferința prin muncă neobosită, relații greșite sau substanțe care îți schimbă starea de spirit? Te-ai obișnuit atât de mult cu problema încât chiar și când ai ocazia să scapi de ea, nu renunți la ea; e ca jucăria preferată care aduce alinare? Domnul Isus te va elibera dacă te întorci la El!

3) Ea avea nevoie de atingerea lui Isus. Biserica la care mergea nu a putut-o ajuta. Preotul L-a condamnat de fapt pe Domnul Isus pentru că a vindecat-o de Sabat. Gata cu religia neputincioasă care nu are nici un răspuns! Astăzi întoarce-te la Domnul Isus prin ale cărui răni suntem vindecați, pe dinăuntru și pe dinafară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.