21 August

0
33

“Preaiubitule, doresc ca toate lucrurile tale să-ți meargă bine, și sănătatea ta să sporească tot așa cum sporește sufletul tău.” 3 Ioan 1:2

Cînd a fost ultima data cînd ai multumit lui Dumnezeu pentru sanatate?  Se poate sa fi trecutmulta vreme de atunci, fiindca cei mai multi dintre noi privim starea de sanatate ca fiind ceva normal!

Un lucru foarte important cu privire la sanatatea noastra fizica este impactul pe care îl are asupra trupului nostru, modului în care gîndim si ne raportam la situatiile cu care ne confruntam. Daca vom fi preocupati tot timpul de modul cum aratam si ne vom plînge mereu de cît de bolnavi sîntem sau de cîte boli ne-am putem îmbolnavi, avem toate sansele sa ne îmbolnavim.

Acum, sa nu ma întelegeti gresit. Eu nu-i sustin pe acei care-si subestimeaza bolile sau îsi trateaza cu superficialitate orice suferinta. Ceea ce as dori însa sa subliniez este faptul ca atitudinea pe care o avem fata de circumstantele vietii, are o puternica influenta asupra modului în care ne simtim din punct de vedere fizic.

Cînd am fost în seminar, am probat un test important în acest sens. Un grup fomat din patru sau cinci studenti, am mers la un alt coleg si i-am spus: “Baiete, arati foarte rau. Noi credem ca esti foarte bolnav!” Am facut aceste afirmatii doar ca sa probam cum va fi afectat colegul nostru.

Ceea ce a urmat a fost însa o situatie cu totul neobisnuita. În aceeasi zi înainte ca sa se termine orele de curs, colegul nostru a plecat acasa foarte bolnav!

De aceea, nu-ti supraestima bolile de care suferi si nici nu-ti fa griji cu privire la bolile pe care ai putea sa le contactezi, ci multumeste-i lui Dumnezeu pentru viata pe care ti-o da în fiecare zi.

FII MULTUMITOR LUI DUMNEZEU PENTRU PUTEREA PE CARE TI-O DA PENTRU A-L URMA SI A-I SLUJI ÎN FIECARE ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.