20 Octombrie

1
32

“Dumnezeul oricarui har, care v-a chemat în Hristos Isus la slava Sa vesnica, dupa ce veti suferi putina vreme, va va desavîrsi, va va întari, va va da putere si va va face neclintiti.” 1 Petru 5: 10

Te gasesti cumva în aceasta zi în mijlocul unei lupte?

Dumnezeu nu ne-a spus niciodata ca nu vom suferi în aceasta viata. Si sa fim sinceri, viata necopleseste uneori cu necazuri si framîntari; nu-i asa?

Cu toate acestea, trebuie însa sa stim ca încercarile au un scop. Acestea ne întaresc, ne cerceteaza, ne testeaza si ne pregatesc.

Asa cum spune si versetul de azi: “Dumnezeul oricarui har, care v-a chemat în Hristos Isus la slava Sa vesnica, dupa ce veti suferi putina vreme, va va desavîrsi, va va întari, va va da putere si va va face neclintiti.”

Daca esti crestin, atunci te afli într-o lupta spirituala continua. Acest lucru înseamna ca dusmanul tau este real, iar încercarile te pregatesc tocmai pentru a i te împotrivi si te fac mai puternic. Daca acesta zi te-a adus în fata încercarilor,  sa nu uiti ca necazurile prin care treci te pregatesc de fapt pentru batalia care urmeaza.

Gîndeste-te putin la urmatorul fapt: atunci cînd aurul este prelucrat, este trecut prin foc, pentru ca toate impuritatile sa fieîndepartate. Acelasi proces de curatare are loc si în viata noastra atunci cînd trecem prin focul încercarilor.

Indiferent de lucru prin care estiîncercat, gîndeste-te ca prin ceea ce ti se întîmpla, Dumnezeu îti formeaza caracterul, pentru a scoate la iveala aurul din tine. Toate aceste încercari au de fapt un scop bine definit. Poate ca înca nu-l vezi si înca nu întelegi de ce ti se întîmpa toate aceste lucruri. DarDumnezeu lea îngaduit tocmai pentru a te bucura de binele final.

Aminteste-ti ca indiferent de situatia prin care treci, îti poti întemeiaviata pe siguranta faptului ca Domnul Isus este în mijlocul tuturor lucrurilor.De aceea, bucura-te pentru ca Dumnezeu lucreaza în viata ta si îti pregateste viitorul!

GÎNDESTE-TE LA ÎNCERCARILE DIN TRECUT! CE AI ÎNVATAT DIN ELE? ÎN CE FEL TE-AU PREGATIT PENTRU CEEA CE URMEAZA?

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa va binecuvinteze!!! pentru cea ce faceti in fiecare zi…in fiecare zi citesc aceste meditati si ma bucur de raspunsurile pe cere le primesm prin voi..Multumesc!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.