20 octombrie

1
39

“Toate lucrurile îmi sînt îngaduite, dar nu toate sînt de folos; toate lucrurile îmi sînt îngăduite, dar nimic nu trebuie sa puna stapînire pe mine.” 1 Corinteni 6:12

Am reusit sa observ ca de fiecare data cînd ne mutam într-o casa noua, ajungem sa ne plictisim de lucrurile de care nu mai avem nevoie, dorindsa scapam de ele, pentru ca nu fac nimic altceva decît sa provoace dezordine.

Unii oameni sunt înclinati să pastreze lucrurile, altii sa le arunce. De obicei, acestia se casatoresc unii cu altii!

Cei care sînt pastratori, decid sa nu renunte la lucruri din cauza confortului pe care acestea îl ofera sau din cauza unui atasament sentimental fata de acestea. Cei care arunca lucrurile, considera ca acestea nu le mai sînt de folos si ca ar putea sa-i împiedice în viata.

Astazi vreau sa va provoc si sa va spun ca ar trebui sa fim cu totii pregatiti sa aruncam poverile spirituale. Atunci cînd Dumnezeu ne cere sa traversam spre un alt nivel în viata noastra spirituala, ar trebui sa aruncam toate lucrurile pe care le-am adunat: idei vechi, atitudini, obisnuinte ce ne trag în jos. Haideti sa scapam de tot ceea ce nu ne este necesar si sa traim si sa înaintam spre Hristos. Sa nu mai fim sclavii niciunui lucru de pe pamînt.

Atunci cînd se construieste o cladire înalta se foloseste o schela. Aceasta îi ajuta pe muncitori sa ajunga pîna în vîrful cladirii. Însa, în momentul în care cladirea este terminata, schela devina inutila. Ar fi ciudat sa se pastreze schela pe o cladire terminata; nu-i asa ?  Ceea ce se întîmpla însa în viata multor crestini, este faptul ca ei prefera sa pastreze aceste schele în viata lor spirituala.

Nu te atasa si nici nu deveni dependent de lucrurile inutile. Atunci cînd Dumnezeu îti cere sa mergi mai departe, renunta la tot ceea ce te retine si înainteaza prin credinta si ascultare!

ARUNCA PROBLEMELE SPIRITUALE CARE TE RETIN SI SCAPA DE TOATE LUCRURILE CARE TE OPRESC ÎN ÎNAINTAREA TA SPRE HRISTOS.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.