20 Noiembrie

0
39

“Cel ce v-a chemat este credincios, si va face lucrul acesta.” 1 Tesaloniceni 5: 24

Ai în viata ta vre-o persoana care te-a dezamagit ? Sau, ai avut momente cînd prin deciziile pe care le-ai luat te-ai dezamagit singur ? Însenineaza-te! Chiar daca ai ajuns sa traiesti acest sentiment de dezamagire, Domnul este credincios si va împlini tot ceea ce ti-a promis!

Si nu numai ca Domnul este credincios si te poti baza pe El, însa îsi doreste si cresterea ta spirituala si maturizarea ta în credinta. 1 Tesaloniceni 5: 23-24 spune: “Dumnezeul pacii sa va sfinteasca El însusi pe deplin; si: duhul vostru, sufletul vostru si trupul vostru, sa fie pazite întregi, fara prihana la venirea Domnului nostru Isus Hristos. Cel ce v-a chemat este credincios, ai va face lucrul acesta.”

Îmi plac tare mult aceste afirmatii! Pentru ca în aceste versete avem promisiunea ca Dumnezeu lucreaza în vietile noastre în mod constant, creativ si constructiv. Duhul Domnului lucreaza în noi: în trupurile si în sufletele noastre. Iar scopul cu care face aceasta lucrare este acela de a ne face mai asemenea Tatalui Ceresc!

Îti amintesti de perioada în care erai adolescent si îti doreai sa cresti? Acest sentiment trebuie sa îl avem si în viata de crestin. Oare cînd ne vom maturiza? Cînd vom deveni mai responsabili? Cînd vom deveni mai ascultatori si împlinitori? Este atît de usor sa ajungem frustrati atunci cînd toate aceste întrebari încoltesc în mintile noastre, nu-i asa?

Ceea ce trebuie sa ne amintim este faptul ca Domul este rabdator”¦si perseverent. Si, conform Cuvîntului lui Dumnezeu din Filipenil 1: 6, El, Domnul, este: “Acela care a început în voi aceasta buna lucrare si o va ispravi pîna în ziua lui Isus Hristos.”

Atunci cînd Dumnezeu va lucra în viata ta, te vei simti complet, perfect si împlinit prin harul Sau. Daca vei lasa ca Duhul Sfînt sa lucreze în viata ta, te vei asemana tot mai mult cu Domnul Isus. Acesta este de fapt scopul lui Dumnezeu cu privire la vietile noastre si El care este credincios va împlini aceasta lucrare pîna în ziua venirii Sale!


ÎNCERCI SA ACTIONEZI DUPA PROPRIA TA PUTERE SAU TE BIZUI PE PUTEREA LUI DUMNEZEU?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.